acill yardım

swerige

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
33
1
16
İsveç
adetim bugün geldi ve yarın yüzmeye gidicez okuldan öğrtmene sorduk hani eğer adetimiz varsada zorundamıyız diye oda gelmesenniz 0 veririm dedi yani acil bi yardım lazim ortalama 30 en fazla 40 dk yüzcez internette koli bandı filan okudum ama tam olarak bilmiyorum lütfen bi yardım edin :(

adetim bugün geldi ve yarın yüzmeye gidicez okuldan öğrtmene sorduk hani eğer adetimiz varsada zorundamıyız diye oda gelmesenniz 0 veririm dedi yani acil bi yardım lazim ortalama 30 en fazla 40 dk yüzcez internette koli bandı filan okudum ama tam olarak bilmiyorum lütfen bi yardım edin :(

Adetliyken bildigim kadari ile havuz ve denize girilmiyor mikrop kapma olasiligi yuzunden,cok sevdigim bir ablam adetliyken havuza girmis ve mikrop kapmisti hemde mantara cevirmisti kontorol icin gittigi doktorda adetliyken havuza ve denize girilmez demis.

Adetliyken bildigim kadari ile havuz ve denize girilmiyor mikrop kapma olasiligi yuzunden,cok sevdigim bir ablam adetliyken havuza girmis ve mikrop kapmisti hemde mantara cevirmisti kontorol icin gittigi doktorda adetliyken havuza ve denize girilmez demis.

bende öle duydum ama öğretmen çok kötü hatta sene sonu notuna bile 1 verir eğer gidemezsem :(

]Gelmezseniz 0 veririm demiş girmezseniz demedi herhalde,diye iyi niyetli olmaya çalışıyorum.
Siz gidin giremiycem diyin çok zorlarsa aileniz okul yönetimine şikayet edebilir.
Nasıl öğretmen anlamadım.Sağlık açısından bu kadar sakıncıla bir şey için öğrencileri zorlayamaz.
Sadece sizi değil havuza girecek diğer kişilerinde sağlığını bozucak.

bende öle duydum ama öğretmen çok kötü hatta sene sonu notuna bile 1 verir eğer gidemezsem :(

Ogretmen bayan mi erkek mi istersen bir konus hocam adet oldum diye olmazsa bir bayan hocayla konus senin sagligin daha onemli.Beden egitimi dersinde artik yuzmeye mi gidiliyor bizim zamanimizda yoktu.

Nasıl bir öğretmendir ki hepinizin sağlığını tehlikeye atıyor
gidin ve eğer havuza girmeniz için ısrarcı olursa aileniz görüşsün
bu anlayışsız öğretmeninizle veya yönetimle

Canım git hemen rapor al, sonra dersinki kapı gibi raporum var nasıl 0 veriyormuşsun.
Çok anlayışsız bazı insanlar.

tampon kullanabilirsiniz bence. adet günüm tatile denk geldiğinde bu şekilde denize girebiliyordum. tabi öyle saatlerce kalmıyorum. max 1 saat civarı. sonra hemen kurtuluyorum tampondan. tavsiyemdir.önce rahatsız ediyor gibi geliyor, alışmamış olduğumuzdan sonra normal...

Ben olsam müdüre şikayet ederim.yada ailenize bildirin durumu. öğretmenin böyle bi zorlama lüksü yok. hakkınızı arayın lütfen.

Ogretmen bayan mi erkek mi istersen bir konus hocam adet oldum diye olmazsa bir bayan hocayla konus senin sagligin daha onemli.Beden egitimi dersinde artik yuzmeye mi gidiliyor bizim zamanimizda yoktu.

öğrtmen bayan zaten bugün söledi bize yarın gitçez die önceden haberim olsaydı hap filan alırdım

öğrtmen bayan zaten bugün söledi bize yarın gitçez die önceden haberim olsaydı hap filan alırdım

Bayansa sizi anlamasi gerek ,ogretmeninize adet oldugunu soyledin mi peki olmaz sa okul mudur yardimcisindan 1 gun izin mazeret izni al canim izinli oldugun icin 0 veremez.

ya olurmu öle saçmalık
git ama sakın girme havuza
zorlarsada şikayet et

Back
X