- 27 Şubat 2013
- 6.213
- 14.961
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Çok teşekkür ederim hemen deniyorum limonuTaze limonu kabuklari ile rondodan gecirip yiyebilirsin yada bol acili tursu suyu
Evet pastil aldım fakat sürekli kullanmayayım dedim, bir anlık rahatlatıyor sonra yine aynı oluyorEvde pastil varsa onu kullan sismesini engellersin...
Evet bal hiç sevmem aslında ama yapacağım karabiberli bal, bir tek o gribe başlangıçtaki yanma var başka hiçbirşey yok ama o yanma bir iki güne gribe çevirecek diye hemen kesmek istiyorum :)Kaşık kaşık bal
Karabiberli limonlu ıhlamur..
Limonu seviyosan vitamin açısından direk yiyebilirsin
Birde mentollu şekerler aklıma Olips geliyor mavi olanları..
Sürekli ağzında olsun bir tane aklına geldikçe..
Başka mentollu sevdiğin varsa o da olabilir illede olips değil hani reklam denilmesin şimdi
Burun tıkanıklığını bile hemen açar kuru öksürüğe birebirdir..
Sende öksürük bile yok daha o yanmayı rahatlatır kesinlikle..
Ve ayaklarını belini boğazını sıçak tut.. geçmiş olsun.
Hemen yapıyorum o zaman, her şeyi barındırıyor üzerine de karabiberli bal yedim mi evet sonuç alırım sanırım çok teşekkür ederim bu saatte ilgi ve alakanız için :)bir elma dörde böl
bir limon dörde böl
bir kaşık kuru nane
bir kaşık tarçın,varsa tek dal tarçın
çaydanlığa koy üzerine iki bardak su koy
iki üç taşım kaynat iç
bir saate bişiiiciiğin kalmaz
Aktardan aldığınız adaçayıni; kucuk boy cezveye su koyun içine de birkac tutam adaçayıni ekleyin şu kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatın. Cezveninde ağzını çay tabağı gibi kapatın, 10 dk.bekledikten sonra süzün. .ilimaya başlayınca içine bal katın. .diger yanda portakal sıkın(1 yada 2 tane)..siktiginiz portakal suyunda adacayina ekleyin.karistirp için. .bunu günde 2 kere yapın. .faydasını göreceksiniz. .
evde en kolay olan kucuk bir soğanı rendeleyin. .suyuna limon sikin ve bal katın. .ara ara için bu karışımı. tadı pek iyi değildir. .idare edin artık. .tansiyon probleminiz varsa limonu sıkmayin. Ya da birkaç damla sık in. .
kekik varsa kekik çayı yapabilirsin..
evde hali hazirda bulunan başka adaçayı gibi bitki var mı?
hee bu arada limonu sıkip iiçine tuz katin ama az olmasın. .bunu arada GARGARA yap çok iyi gelir..
Çokk teşekkür ederim şimdi limonlu elmalı tarçınlı naneli çayı yaptım onu içeceğim, akşam adaçayı içtim ama daha kuvvetli şeyler bulurum diye geldim yazdım iyi ki de yazmışım birçok şey öğrendim sayenizde :) çok hasta değilim dediğim gibi olmadan mikropları kırmak istedim çok teşekkür ederim yazıyorum tariflerinizi:)DIKKAT;Bu arada burda yazılanları hepsini bir günde yapmaya kalkma sakin..her ne kadar bitki de olsalar, hepsinin birbiri ile etkileşimi farklı. .sonra bir tarafı düzeltebilirim derken başka sorun çıkmasın. .
BendeOkadar tarif verilmiş..sadece ben mi hangi yarışmaymış acaba qııııı??? Dıye merak ettim..
Çokk teşekkür ederim şimdi limonlu elmalı tarçınlı naneli çayı yaptım onu içeceğim, akşam adaçayı içtim ama daha kuvvetli şeyler bulurum diye geldim yazdım iyi ki de yazmışım birçok şey öğrendim sayenizde :) çok hasta değilim dediğim gibi olmadan mikropları kırmak istedim çok teşekkür ederim yazıyorum tariflerinizi:)
Okadar tarif verilmiş..sadece ben mi hangi yarışmaymış acaba qııııı??? Dıye merak ettim..
Okadar tarif verilmiş..sadece ben mi hangi yarışmaymış acaba qııııı??? Dıye merak ettim..
Sordun mı kız nerden anladın söylemeyeceğimiBende merak ettim ama soylemeyecegi belli o yüzden yani
Teşekkür ederim çok sağolun :)Bol bal ve mevsim meyvelerini tüket.
Balı ılık suya karıştırıp limon da sıkabilirsin, yalnız sıcak değil ılık olmalı.
Ayrıca bala toz zencefil karıştırıp kaşık kaşık tüketebilirsin.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?