Acill yardım :(

Bir kavanoza taze zencefil (soyup dogranacak ufak ufak) 1 limonun suyu ve üzerini kapatacak kadar bal ekleyip kapağını kapatın. Zencefil onu sulandıracak karıştırıp kaşık kaşık için bundan.
Buzdolabında saklayın kalanını.
Cok iyi geliyor.
Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim hepsini birer gun yapacağım..

Basarilarrrr secilirseniz soyleyin izleyelim
Teşekkür ederim inşallah seçilirim haber ederim :)

Bir tane ilaç var kesinlikle mucizevi U... Adı tam isim verirsem reklam olabilirr mürekkep gibi bişey hastalığı hissettiğiniz an birkaç damla için boğazı dezenfekte ediyor ve direkt engelliyor enfeksiyonu.. Detaylı bilgi için eczacımıza danışınız

Sordun mı kız nerden anladın söylemeyeceğimi Sorsan söylerdim, Büyük Risk yarışması için görüşmeye gideceğim..

yarismaya katilinca da soylesene yaaa lutfengece gece kafam karışmış iyi mi ben o gun katildigin gun diye algilamistim

Vayyy bilgiliyiz, bilgimize guveniyoruz desene o vakit sana bol sans da diliyorum..

Bogazinizdaki yanmayla birlikte yara olck gibi hissediyosanizo tokluk ve aci varsa tuzlu su gargarasini tavsiye ederim kesinlikle bana en iyi gelen sey o oldu.
Ve kuru zencefili demledigim adacyinda bes dakika bekletip icmek. Bu ikisi kurtaricim. Oyle uzun ve cok malzemeli caylari hazirlamaya usenirim.
Eğer grip olduysam da limon ve elmali cay ozellikle oksuruge iyi gelip göğsü yumusatir. Zeyntinyagi isitip limon sikmak yine göğsü yumusatiyor.
Hasta olmadan once her gun yarim nar yerseniz grip olma olasiligniz oldukca düşer. Yarisma icinde basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…