acill yardımm kan pıhtılaşması olmadan clexane iğne kullanan varmı ???

aminn cnm.benimki de 12 haftalığa kadar dedi.
bende kullanıyorum.biri 7 haftalık biri 9 haftalık iki bebeğimn kalbi durdu.kanama hiç olmadı.hiç bir test yapılmadan kullanıyorm.25 haftalığım.doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi.
allah tamamına erdirsin...

tekrar çok çok sağol cnm bugün kontrole gideceğim akşam 18:30'u sabırsızıkla bekliyorum.

Sizlerde 8.haftadayken oturup kalkerken kist ağrısı gibi birşey olmuşmuydu?

Son düzenleme:

Kist ağrısı değilde,öksürürken falan acayip kasıkta gerilme hissediyordum.
Bıçak saplantısı diye bir tabir var ya nette..
Nerdeyse 5 aya kadar devam etti bende.
Bebek hareketlerini hissedemediğim dönemde bu rahim büyümesine bağlı ağrıyla gebeliğimin devam ettiğini anlıyordum inan ki..
Hayırlı haberlerle gel inşAllah
Tabi bende:))) Benimde kontrol günüm.

moralim çok bozuk off
dr.un ameliyatı çıkmış acil,randevum yarın 13,30.a ertelendi.
o kadar şartlamışım kendimi bugün için,üstüne de patronla biraz sert bir konuşma oldu aramızda az önce koptum ağlamaktan
belki de hormonların da etkisidir bilmiyorum.
inş.senin kontrolün ve günün iyi geçer..

Olsun üzülme.
Geç olsun,güç olmasın
Kuzucuğun sağlıklı olsun,yarın öğrenirsin.
Patronunla olan sorunu kafana takma bile.
Bebişini düşünüyorsun her an eminim,bu yüzden diğer üzücü şeyleri devre dışı bırak bakalım:)

mehabalar...öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun...bende ilk iki bebeğimi kaybettim..kanamam ikinci bebeğimde çok az olmuştu.kan pıhtılaşması testi yapıldı bişey çıkmadı. şimdi tekrar hamileyim ama dr.um önlem amaçlı hemen iğne ve aspirin verdi.kullanıyorum...kan pıhtılaşmaması olmamasına rağmen başladık.dr.um buranın en iyi dr.larından prof.bi bildiği vardır deyip artık dr.ları sorgulamayı bıraktım ben..okadar çok dr.a gittimki...herşey allahtan...bazılarının çok kanamsı olur ama sağlıkla büyür bebeği bazılarının azcık olur ama yaşatamaz bebeğini..ben hep şöyle dua ediyorum kızlar rabbim eğer sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olcaksa nasip etsin yoksa düşük olmasına üzülmem artık...ilk bebeğim hasta olduğu için bana zarar vereceği için aldırmak zorunda kaldım zaten yaşayamaz dedi dr.lar...bu kararı almak herşeyden zor...oyüzden rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıklısını versin...birde bişey sormam gerek iğne kullanırken kanama olmadığı sürece ilişkide sakınca yok diyen dr.unuz oldumu...ben sakınıyorum yinede...

benıim de daha önce 1 kaybım var kalp atışı alınamadığı için kaybettim meleğimi...

şimdi yine hamileyim ve ilk öğrendiğim andan itibaren coraspirin100 kullanıyorum ancak doktorum 12. haftanın bitiminde bırakmalısın diyor ve bende sizler gibi korkuyorum ya bıraktığımda bir şey olursa:18::18:

Merhaba ...bizimde 2 düşükten sonra tebbir amaçlı iğne başladı.
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...

Ben de Clexane 0.4 kulaniyorum. 9. Hafta içerisinde başladım. Doktorun dediğine göre, en az 32. Haftasına kadar kullanmak zorundayım, kaldı ki bende pıhtılaşma gibi bir sorun yok.

Benim de pıhtılaşma için test yapilmadi ama daha önce 10. Haftada kaybettim bebeğimi kalbi durdu bu yüzden önlem amaçlı başladık dün 6+1 deyiz.
Pıhtılaşmam yoksa ve bu bebeklerine zarar verirse diye korkuyorum.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun ...

Güzel anneler ve anne adayları ;

6 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalp atımı durduğu için kaybettim ama ilk düşük diye test yapılmadı şimdi 5 haftalık hamileyim kesem görüldü tedbir olarak clexane iğne , asprin ve progestane başladı doktorum.Pıhtı sorunu belli olmayanlarda sıkıntı yaratırmı ? Bir de doğuma kadar mı mecburen kullanılması gerekli ..

Uzun oldu ama çok korkuyorum

Bende de belli değil... Her gun bir Clexane 0,4 kullanıyorum, 34 haftalık oldu bebişim. Şimdiye kadar yaklaşık 200 iğne yapıldı. Zamanında internette çok araştırdım, yetmedi prof dr ' lara sordum çünkü benimki sadece bir şüphe üzerine verildi. Kesin tanı yok hala...
Fakat 0.4 düşük bir doz ve zararı olmaz. Kg'larima göre 0.8 yapmam lazımdı... Her 10 kg için bir 0.1 gerek, örneğin 60 kg biri 0.6, 120 kg biri ise iki iğne birden yapacak (0.8+0.4 veya 0.6+0.6).
Dediğim gibi, başlamadan önce çok korkmuştum. Yok kanım çok inceler, yok kan kaybından ölürüm vs vs.
Dr amcam sağ olsun, kendisi kalp cerrahı. O da sormuş soruşturmuş ve korkma, kullan dedi.

Açıklama için teşekkür ederim bende genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırdım bir problem cikmadi ama yinede doktor tedbir için verdi daha önce iki kaybim var bebegimin kalbi durmuştu o yuzden coraspirin de kullanıyorum gerçekten tedirgindim açıklamanız içimi rahatlatti...

Birde sizi sıkmak istemem ama bu iğne normal doğuma engel değil dimi doktorum 10 gün önceden keseriz dedi ama siz hiç araştırdınız mi

Coraspin'i bir ay önce kestim, 7 aylıkken. Haftaya Progestan'a da veda edeceğim çok şükür.
Clexane kullanan ve normal doğum yapan çok var. Igneyi yapıp 8 saat sonra normal dogum yapan bir arkadas var, fakat riske girmemek lazım. 37.haftadan sonra yapmayın bence normal düşünüyorsanız. Doğum belirtileri erken başlarsa da kesin yapmayın o gün.
Ben de normal isterdim fakat bana, serklajlı olduğum için 100% sezaryan onerildi. Sezaryan doğumdan 24-48 saat önce iğne yapılmaz, amelyat olunca kanama cok daha cok fazla olurmuş.

Canım çok teşekkür ederim , sağlıkla huzurla kucağına al işallah..Rabbim yüzümüzü güldürsün tüm isteyenlerin işallah..

Testım yok ama 0.4 enox kullanıyorum ben de. Bebeklerime zararı yoktur inş. Zararlı olsa doktor önermez herhalde ama korkuyor işte insan..

Bilgiler için teşekkür ederim çok yararlı oldu sagolun çok sevindim inşaallah daha erken ama normal doğum yapmak istiyorum

Igneyi yaparken yavaş yavaş yapın. Ağır basın ki birden gitmesin, en az 60 saniye sürsün. Yoksa yapılan yerdeki kılcal damarlar patlar, karnınıza korkunç morarma olur. Pamukla bastırmayin, ovmayin hiç bir şekilde.

Bebişe zararı yok, sıfır zarar. Aksine, ona giden kan seri seri, akıcı bir şekilde oluyor. Dozajı kilonuzun altında ise asla ve asla korkmayın derim. 0,4 düşük.... En düşüğü 0.2 aslında, fakat onu yaparsak faydası olmaz, hiç yapmamış gibi boş iğne vurulmuş gibi oluruz. 0.2 sadece kilo dozajı sağlamak içindir, 100 kg birisi 0.8+0.2 yapacak mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…