- Konu Sahibi tugbaemrah
-
aminn cnm.benimki de 12 haftalığa kadar dedi.doktorum 4 aya kadar dedi cumartesi kontrolüm var gittiğimde konuşucaz iğneyi bırakıp bırakmayacağımızı inşallah kan pıhtılaşmasıo yoktur ve iğneyi bıraktığımda herşey yolunda devam eder :)) çok saol cnm yardımların için inşallah sende meleğini sağlıklı sıhatli alırsın kucağına
allah tamamına erdirsin...bende kullanıyorum.biri 7 haftalık biri 9 haftalık iki bebeğimn kalbi durdu.kanama hiç olmadı.hiç bir test yapılmadan kullanıyorm.25 haftalığım.doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi.
ben ssk da ücretsiz yaptırmıştım 3 sene önce.
Dr sadece dört aya kadar mı iğne olacaksın dedi?yoksa ben başka birşey mi kaçırdım: )?
Bu arada sağol amin canım,cümlemizin allah tamamına erdirsin.
Kaybetme korkusu malesef dinmiyor.
Ne güzel değil mi,sorunsuz gebelik yaşayıp halı bile yıkayabilen kadınlar.
Kimimiz öyle,kimimiz böyle.
Anladım ki,kanamaya rağmen gebelik sürebiliyor.
Allah isterse her koşulda.
Sakin ol ve sadece ben ve benim gibi olumlu örnekleri düşün ki güçlü ol
aminn cnm.benimki de 12 haftalığa kadar dedi.
allah tamamına erdirsin...
tekrar çok çok sağol cnm bugün kontrole gideceğim akşam 18:30'u sabırsızıkla bekliyorum.
Sizlerde 8.haftadayken oturup kalkerken kist ağrısı gibi birşey olmuşmuydu?
Kist ağrısı değilde,öksürürken falan acayip kasıkta gerilme hissediyordum.
Bıçak saplantısı diye bir tabir var ya nette..
Nerdeyse 5 aya kadar devam etti bende.
Bebek hareketlerini hissedemediğim dönemde bu rahim büyümesine bağlı ağrıyla gebeliğimin devam ettiğini anlıyordum inan ki..
Hayırlı haberlerle gel inşAllah
Tabi bende:))) Benimde kontrol günüm.
kızlar merhaba clexane 0.4 2 aydır önlem olarak kullanıyoruz ama bu ay bırakıcaz biraz tedirginim benim gibi kullanıp bırakan varmı ???
moralim çok bozuk off
dr.un ameliyatı çıkmış acil,randevum yarın 13,30.a ertelendi.
o kadar şartlamışım kendimi bugün için,üstüne de patronla biraz sert bir konuşma oldu aramızda az önce koptum ağlamaktan
belki de hormonların da etkisidir bilmiyorum.
inş.senin kontrolün ve günün iyi geçer..
Açıklama için teşekkür ederim bende genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırdım bir problem cikmadi ama yinede doktor tedbir için verdi daha önce iki kaybim var bebegimin kalbi durmuştu o yuzden coraspirin de kullanıyorum gerçekten tedirgindim açıklamanız içimi rahatlatti...Bende de belli değil... Her gun bir Clexane 0,4 kullanıyorum, 34 haftalık oldu bebişim. Şimdiye kadar yaklaşık 200 iğne yapıldı. Zamanında internette çok araştırdım, yetmedi prof dr ' lara sordum çünkü benimki sadece bir şüphe üzerine verildi. Kesin tanı yok hala...
Fakat 0.4 düşük bir doz ve zararı olmaz. Kg'larima göre 0.8 yapmam lazımdı... Her 10 kg için bir 0.1 gerek, örneğin 60 kg biri 0.6, 120 kg biri ise iki iğne birden yapacak (0.8+0.4 veya 0.6+0.6).
Dediğim gibi, başlamadan önce çok korkmuştum. Yok kanım çok inceler, yok kan kaybından ölürüm vs vs.
Dr amcam sağ olsun, kendisi kalp cerrahı. O da sormuş soruşturmuş ve korkma, kullan dedi.
Bende de belli değil... Her gun bir Clexane 0,4 kullanıyorum, 34 haftalık oldu bebişim. Şimdiye kadar yaklaşık 200 iğne yapıldı. Zamanında internette çok araştırdım, yetmedi prof dr ' lara sordum çünkü benimki sadece bir şüphe üzerine verildi. Kesin tanı yok hala...
Fakat 0.4 düşük bir doz ve zararı olmaz. Kg'larima göre 0.8 yapmam lazımdı... Her 10 kg için bir 0.1 gerek, örneğin 60 kg biri 0.6, 120 kg biri ise iki iğne birden yapacak (0.8+0.4 veya 0.6+0.6).
Dediğim gibi, başlamadan önce çok korkmuştum. Yok kanım çok inceler, yok kan kaybından ölürüm vs vs.
Dr amcam sağ olsun, kendisi kalp cerrahı. O da sormuş soruşturmuş ve korkma, kullan dedi.
Bilgiler için teşekkür ederim çok yararlı oldu sagolun çok sevindim inşaallah daha erken ama normal doğum yapmak istiyorumCoraspin'i bir ay önce kestim, 7 aylıkken. Haftaya Progestan'a da veda edeceğim çok şükür.
Clexane kullanan ve normal doğum yapan çok var. Igneyi yapıp 8 saat sonra normal dogum yapan bir arkadas var, fakat riske girmemek lazım. 37.haftadan sonra yapmayın bence normal düşünüyorsanız. Doğum belirtileri erken başlarsa da kesin yapmayın o gün.
Ben de normal isterdim fakat bana, serklajlı olduğum için 100% sezaryan onerildi. Sezaryan doğumdan 24-48 saat önce iğne yapılmaz, amelyat olunca kanama cok daha cok fazla olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?