acill yardımm kan pıhtılaşması olmadan clexane iğne kullanan varmı ???

Benim doktorum uzman dr cnm bu konuda daha bilgili bir Doktora gıtmelıyım. Senden ricam doktoruna kan pıhtılaşması olmadan kan sulandirici iğne ve coraspin kullanmak bebeğin gelişimini etkiler mi dogumda herhangi bir sorun olur mu diye sorar mısın kontrole gittiğinde. Belli ki doktorun çok bilgili bu konuda. Benim 2 hafta var kontrolüme

Evet doktorum izmir kent hastanesi serkan güçlü ve namık demir.ikiside profesor.tamam canım sorarım

Kizlar bana acil bilginiz varsa cevap verebilirmisiniz şindi acilden geliyorum 4 haftalik hamileyim genetik ve pıhti testlerim normal cikti onceki iki kaybim var diye bakildi, önlem olarak dr igne ve ilaç başladi önceki gün dr um bugün igneyi yaptiktan yaklasık 40 dk sonra lekelenme yaşadim acile gittim dr igne ve ilacı kullanma dedi bidahaki randevuya kadar bide düşük olmasin diye igne yaptılar.igneyle alakali kanama leke yaşayan varmi?

Ben iğneye gebeliğimin 3.haftasında başladım.8.haftada iki üç kere nokta gibi kan geldi.dokttora gittim düşük önleyici iğne yaptılar ve progestana başlattı.doktorum eğer kanama ertesi gün kesilmezse iğneyi kesicez dedi.şükür benim kanama kesildi iğneye devam ettim.doktorun en doğrusunu bilir cnm kafanı karıştırma hiç.

Ya cok saol cn m cvp icin.sende önlem olarakmi kullaniyosun pihtilasma varmi
Ya inan varya aglamaktan öldum bebegimi kaybettim yine sandm daha keseye bile bakilmadi ve bu defa cok umutluym insallah rabbim bana bagışlar bu defa.

Ya cok saol cn m cvp icin.sende önlem olarakmi kullaniyosun pihtilasma varmi
Ya inan varya aglamaktan öldum bebegimi kaybettim yine sandm daha keseye bile bakilmadi ve bu defa cok umutluym insallah rabbim bana bagışlar bu defa.
Genetik testte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı.doktor tam pıhtılaşma var diyemeyiz ama kesinlikle tedbir amaçlı kullanmak zorundasın dedi.eğer yoksa bile iğnenin asla zararı olmaz ama kullanmak zorunlu dedi.benimde iki bebek kaybım var.

Benimde yok cıkti hafif yatkinlik var dedi ilac igne kullanmama gerek yokmus ama 2 kayiptan dolayi yinede kullandiriyo acaba asprin ve igne ikisi agirmi geldi diye düşünüyorm ki lekelenme oldu direk igne ilaci kesti dr dun gidince

Benimde yok cıkti hafif yatkinlik var dedi ilac igne kullanmama gerek yokmus ama 2 kayiptan dolayi yinede kullandiriyo acaba asprin ve igne ikisi agirmi geldi diye düşünüyorm ki lekelenme oldu direk igne ilaci kesti dr dun gidince
Canım bana aspirin vermedi sadece iğne kullanıyorum doktorum riskli gebelik uzmanı.aspirin çok dikkatli verilmesi gerken bir ilaçtır herkese olmaz demişti laf arasında.ama herkesin gebeliği farklı mutlaka doktorunun bildiği bişey vardır.ama kanama varsa kesiyorlar iğne ve aspirini.birde şunu lütfen unutma eğer o bebek yaşayacaksa ne iğne ne kanama ne aspirin....doğacaksa her türlü doğar biraz rahat olmaya çalış.( bunu sana bebeği dün 5-6saat kıpırdamadı diye saatlerce hüngür hüngür ağlayan biri sölüyor :)

Gene
Ben dayanamadim sabahta lekelenme devam edince dr uma gittim kese gorundü çok şükur bu defa igne asprin kullanma dedi tekrar böyle rahimde döküntü olabilir bu evrede dedi korkma dedi ama istiraat etceksin hep dedi haftayada kalp atimi icin çagirdi cok şükur insallah başka sikınti yaşamam korkuyorum.seninde rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canm

Canım kahve lekeler normal bol su iç ve sürekli yat.anne olmak çok zor bişey inan kanama olmasada illa tedirgin olcak bişiler buluyosun.kese görünmüş bak bebeğine bir adım daha yaklaştın.merak etme yerleşme kanamasıdır.benim 8.haftada nokta şeklinde kan geldi bildiğin ama şükür bişey olmadı.Allah razı olsun sende sağ salim kavuş bebeğine inşAllah

ben henuz hamile degğilim bir duusk yaptım kızlar 8. haftada kalbi durdu bebegimin. soktor simdiden corasprin 100 verdi bana onnu ıcıyorum hamile kalsanda bırakma dedi. ama benim bacak ve kollarmda morluklar cıkıoo ıcmeye basladııgmdan beri ve bu ay hamilelk olmadı temmuzu bekliycez ins artk bu sorunu yasauan varmı

Canım yanlış anlama ben bilgisine gerçekten çok güvendiğim bir doktora gidiyorum asla kafanı karıştırmak istemem mutlaka doktorunda çok bilgilidir.bende iki kayıp yaşadım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı genetikte.oma rağmen doktor bana aspirin vermedi.sadece hamile kalır kalmaz iğnene başlıcaz dedi.aspirini bir önceki kaybımda başka bir doktor vermişti hamile kalana kadar kullan diye.şimdiki riskli gebelik uzmanım aspirin gelişi güzel verilcek bir ilaç değildir asla doktorun çok yanlış yapmış dedi.evet biliyorum her doktor farklı şeyler sölüyor ama ben kayıplar yaşadığım için kimse yaşasın istemiyorum ve bilgilerimi paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Rabbim sanada sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin tez zamanda

tekrar baska bir doktordan randevu alıp gitmeyi dusunuyorum cunku morluklar normal gelmiyor. sıkıntı suanda testi ilk dusugum oldugu ıccın yaptıramıyorum cok endiseliyim napıcagımı sasrdımmm

tekrar baska bir doktordan randevu alıp gitmeyi dusunuyorum cunku morluklar normal gelmiyor. sıkıntı suanda testi ilk dusugum oldugu ıccın yaptıramıyorum cok endiseliyim napıcagımı sasrdımmm
Canım neden testi yaptıramıyosun anladım.ben izmirde özel bir hastaneye gitmiştim doktorum beni ege üniversitesine bir yazı yazarak sevk etti ,orda kanım alındı 20güne sonuçlarım çıktı beş kuruş ödemeden.doktorlar illa üç kayıp olmasını bekliyor ama asla bu duruma aldanma.ayrıca yeni gittiğin doktora 3 düşüğüm var diyebilirsin,artık herkes hemen yaptırmak için mecbur bu yalanı sölüyorlar.aklında olsun

canım tam olarak bende yalan söylememk için yaptrmadm Rabbim bilir en iyisini ama yaptırıp da gene dusuk yapanlarıda okudum ben ondan cesaret edemedm

canım tam olarak bende yalan söylememk için yaptrmadm Rabbim bilir en iyisini ama yaptırıp da gene dusuk yapanlarıda okudum ben ondan cesaret edemedm
Tabiki en doğru karar senin.ama pıhtılaşma varsa ve sen bunu bir kayıp daha yaşadıktan sora öğrenirsen keşkelerin oluyor.benim öyle oldu mesela.tabikide iğneye rağmen kaybı olanlar var ama çözümü iğne olanlar daha çok.umarım sende öyle bişey yoktur hiç uğraşmadan bebeğini kollarına alırsın.Rabbim tez zamanda nasip etsin...Dualarım seninle

Kızlar bebek iğneyi attığımda kıpırdıyor hep göbekten atıyorum.doktorum 9 ay boyunca göbekten atabilirsin dedi.aöa tedirgin oluyorum bebeğe batmaz bu iğneler dimii

Kızlar bebek iğneyi attığımda kıpırdıyor hep göbekten atıyorum.doktorum 9 ay boyunca göbekten atabilirsin dedi.aöa tedirgin oluyorum bebeğe batmaz bu iğneler dimii
Ben de doktoruma sordum içiniz rahat etsin koldan yada bacaktan yapabilirsiniz dedi. Bide göbekten yaparken eti biraz kaldırın demişti ama artık göbeğim baya gerindi gi için tutamıyor esim o yüzden hep koldan oluyorum artik.

Peki doktor göbektende 9 ay boyunca atabilirsin dedi mi? Koldan ve bacaktan da yapabileceğimi biliyorum sadece göbeğe alıştığım için diğer yerlere atmak istemiyorum hiç.ama göbektende korkuyorum işte aslında korku deil tedirginlik .ay annelik zor zanaat.sağolasın canım Allah razı olsun cevabın için.sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…