• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill yardımm!!!!!!!!!!!!!!

azlazer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
645
923
33
23
Kızlar 4 aylık bebeğim boğazı ağrıyor soğuk almış gözleri kızarmış burnu tıkalı ve arada öksürüyor burnunu sürekli çekip açmaya çalışıyorum illadin diye bi burun damlası var onu kullanıyorum hastaneye götürdüm doktor ciğere inmemiş dedi zaditen damla azitro toz şurup verdi bide ateş düşürücü verdi kullanıyorum hiç bi etkisi yok gibi ne yapmam gerek şaşırdım kaldım evdede doğal zeytinyağı veriyorum boğazı yumuşasın diye başka öneriniz varmı evde yapılabilicek

Kızlar 4 aylık bebeğim boğazı ağrıyor soğuk almış gözleri kızarmış burnu tıkalı ve arada öksürüyor burnunu sürekli çekip açmaya çalışıyorum illadin diye bi burun damlası var onu kullanıyorum hastaneye götürdüm doktor ciğere inmemiş dedi zaditen damla azitro toz şurup verdi bide ateş düşürücü verdi kullanıyorum hiç bi etkisi yok gibi ne yapmam gerek şaşırdım kaldım evdede doğal zeytinyağı veriyorum boğazı yumuşasın diye başka öneriniz varmı evde yapılabilicek
Emiyorsa bol bol anne sütü vermeye çalış

İlaçları kullanıp, sürekli burun acmaktan başka çaresi yok, emiyorsa bol bol emzirin, biz de 2bucuk ayligiz bizde de durum aynı ilaçta kullanmıyoruz, bugün gideceğiz tekrardan doktora

Sagolasinn, hala da atamadık burun temizliyoruz sürekli, şükür ateş öksürük yok sadece tıkalı, siz ne yaptınız
Biz hastanede yattık iki gün dün eve geldik anca doktor yatış verdi sürekli buhar ve serum tedavisi yapıldı halada iyileşmedi evde klamer diye bir şurup var doktor vermişti onu içiriyorum bide zeytin yağı veriyorum her sabah

Kızlar 4 aylık bebeğim boğazı ağrıyor soğuk almış gözleri kızarmış burnu tıkalı ve arada öksürüyor burnunu sürekli çekip açmaya çalışıyorum illadin diye bi burun damlası var onu kullanıyorum hastaneye götürdüm doktor ciğere inmemiş dedi zaditen damla azitro toz şurup verdi bide ateş düşürücü verdi kullanıyorum hiç bi etkisi yok gibi ne yapmam gerek şaşırdım kaldım evdede doğal zeytinyağı veriyorum boğazı yumuşasın diye başka öneriniz varmı evde yapılabi

Çok geçmiş olsun zaditen damla mutlaka düzenli kullanın ve akşam verin hem uyutmasi lazım hemde gözlerine ve burnuna iyi gelmeleri alerji damlasidir sütünüzü veriyorsaniz bol bol emzirin sıkı giyidirmeyin başını yüksek tutmaya çalışın

Biz hastanede yattık iki gün dün eve geldik anca doktor yatış verdi sürekli buhar ve serum tedavisi yapıldı halada iyileşmedi evde klamer diye bir şurup var doktor vermişti onu içiriyorum bide zeytin yağı veriyorum her sabah
Çok geçmiş olsun bı an önce toparlanır inşallah

Çok geçmiş olsun zaditen damla mutlaka düzenli kullanın ve akşam verin hem uyutmasi lazım hemde gözlerine ve burnuna iyi gelmeleri alerji damlasidir sütünüzü veriyorsaniz bol bol emzirin sıkı giyidirmeyin başını yüksek tutmaya çalışın
Yok sıkı giydirmiyorum zaten

Nasıl oldu bebeğiniz iyileşti öi bizde gribiz Şuan çok tedirginimmbebrğim için

Başkasına sormuşsunuz ama bebeğim de 3 aylıkken grip oluyor gibi oldu, ben çok hastaydım benden bulaştı diye düşünüyorum o kadar çok emzirdim ki o işe yaradı. Zaten doktora gittiğimizde doktor ciğerine inmemiş bol bol emzirip burun temizliği yap demişti gerçekten emzirme ile atlattık diyebilirim eğer emziriyorsaniz bol bol emzirin. Bu süreçte siz de fazlaca su içip iyi beslenin 🫶 tabi doktorunuza da danışın. Çok geçmiş olsun acil şifalar

Başkasına sormuşsunuz ama bebeğim de 3 aylıkken grip oluyor gibi oldu, ben çok hastaydım benden bulaştı diye düşünüyorum o kadar çok emzirdim ki o işe yaradı. Zaten doktora gittiğimizde doktor ciğerine inmemiş bol bol emzirip burun temizliği yap demişti gerçekten emzirme ile atlattık diyebilirim eğer emziriyorsaniz bol bol emzirin. Bu süreçte siz de fazlaca su içip iyi beslenin 🫶 tabi doktorunuza da danışın. Çok geçmiş olsun acil şifalar
Teşekkür ederim bu harika yorum için emziriyorum ama mama destekli 💕🫠 burnunu sürekli temizliyorum en fazla kaç kere temizleyebilirim ki fazla olması sakıncalı mı

Teşekkür ederim bu harika yorum için emziriyorum ama mama destekli 💕🫠 burnunu sürekli temizliyorum en fazla kaç kere temizleyebilirim ki fazla olması sakıncalı mı
Bana doktor uyumadan önce ve beslenme öncesi temizlememi söylemişti ben akşam uyku öncesi birde sabah temizliyordum. Çünkü benim bebeğim burun temizliğini hiç sevmiyor sürekli temizlemek de tahriş olmasına sebep olabilir. Mamanıza devam edin bebeğe sürekli meme teklif edip anne sütünü çok almasını sağlayın ama istemezse de ısrar edip memeden soğutmayın 🫶 inşallah sizin bebeğiniz de hemen iyileşir anlamazsınız bile. Birde bu kısmı doktor söylemedi ama ben banyoyu buhar yapıp küvetinde yatırdım. Bunun dışında evde hava nemlendiricisi var ise akşamları açabilirsiniz (bizde yoktu illa şart değil ama kullananlar memnun)

Yok ya hep öksürüyor burnu tıkalı sürekli burun aspiratörü ile açıyorum burnunu sürekli antibiyotik şurup veriyorlar o da bebeğimin karnını çok ağrıtıyor ne yapacağımı şaşırdım

Back
X