- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
size göre aciliyet değişebilir hanımefendi saygı duyuyorumNe acil ama
ama eğer ben arayıp üzerine düşersem bu duruma alışıp her kavgada benden beklemez mi.Hani kaçan kovalanır derler ya öyle olmaz mı ??Bence uzatmanın manası yok, normal davran.henuz ilişkinin basindasiniz, yavaş yavaş oturacak bu işler.zamanla ikiniz de birbirinizi tanıyıp ona göre davranacaksiniz.buyutulecek bi şey yok ortada bence.
az önce aradı ama işi çıktı konuşmadan kapattık.Dedim bu şekilde mi ilerleyeceğiz beni sinirlendirdin bilmiyorum diyor.ama o da beni kırdı sonuçta ama ağırdan satıyor kendini ve de ben bu duruma alışmasından korkuyorumsen yazma. eski konu okudum, haksızsın. adam kafasını dinliyodur.
az önce aradı ama işi çıktı konuşmadan kapattık.Dedim bu şekilde mi ilerleyeceğiz beni sinirlendirdin bilmiyorum diyor.ama o da beni kırdı sonuçta ama ağırdan satıyor kendini ve de ben bu duruma alışmasından korkuyorum
Tabiki arama. Seni arayacağını söylemiş zaten. Onu bekliyor gibi de görünme, kendine bir uğraş bul.arayinca da "ben de şunu yapıyorum bunu yapıyorum sen nasılsın" vs.diye konuş normalce.ama eğer ben arayıp üzerine düşersem bu duruma alışıp her kavgada benden beklemez mi.Hani kaçan kovalanır derler ya öyle olmaz mı ??
ama insan birgün byunca hayatndaki insanı hiç mi merak etmezTabiki arama. Seni arayacağını söylemiş zaten. Onu bekliyor gibi de görünme, kendine bir uğraş bul.arayinca da "ben de şunu yapıyorum bunu yapıyorum sen nasılsın" vs.diye konuş normalce.
yağ yakmasını tabiki beklemiyorum ama insan merak etmez mi hiç aramadı sormadı ne yapıyr acaba diye .adamın işleri varmış. idare et demiş. etmemiş kavga çıkarmışsınız. kırıldıysanız haketmişsiniz kırılmayı. herkes ilgiyi sever herkes ilgi bekler ama adamın bi ton işi varken oturup size canım balım diye yağ yakmasını bekleyemezsiniz.
yağ yakmasını tabiki beklemiyorum ama insan merak etmez mi hiç aramadı sormadı ne yapıyr acaba diye .
Bence erkek arkadaşını oldukça bunaltmissin o da sana inat yapmış bunu.eger uzatırsan eminim tamamen kopacaksinizama insan birgün byunca hayatndaki insanı hiç mi merak etmez