Saç Rengi ve Saç Boyama Acill yardımmm!!

duyguluhanim22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
11
1
1
25
arkadaşlar iki gün önce saçlarımı bir açıcıyla actım ama renkler arasında çok eşitsizlik oldu(benim amacım sadece uclara doğru sarı geçiş vermekti) daha sonra 20-25 dk beklettim sonuç bu. Doğal olmayan saçlar ve benim diplerim çok koyu ben bu saçı nasıl düzeltebilirim cila yapsam olurmu sarılar fazla kaybolmasa eşitsizlik gitse 7.1 le . Ya da üstüne sarı boya mı sürsem bu eşitsizliklerin bilemedim fikri olan acil yazsın dipler koyu altlar çiğ sarı oldu :(

Eklentiler

• 20190806_212354.webp
    20190806_212354.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
Aferin. 50 - 60 (!) TL kuaför masrafından kaçarken evde iki katına çıkartacaksın. Saçlarını yakmaya, kırmaya hazırsan evde devam uğraş. Koyu renkle üstünden geçip, en azından çok fazla açık yerleri dip renginle eşitlik sağlayabilirsin bir nebze de olsa. Ama istediğin kadar uğraş, her renkte bir patlak verecektir. Yani tam nerede kesildiği, nerede başladığı belli olur. Bazen işi ehline bırakmalı...

Aferin. 50 - 60 (!) TL kuaför masrafından kaçarken evde iki katına çıkartacaksın. Saçlarını yakmaya, kırmaya hazırsan evde devam uğraş. Koyu renkle üstünden geçip, en azından çok fazla açık yerleri dip renginle eşitlik sağlayabilirsin bir nebze de olsa. Ama istediğin kadar uğraş, her renkte bir patlak verecektir. Yani tam nerede kesildiği, nerede başladığı belli olur. Bazen işi ehline bırakmalı...
Saçımda yanma vs. Olmadı sadece renk eşitsizliği oldu kendim yaptığım için bi 7,1 le cila yapsam bu renk eşitsizliği kırılırmı sizce? Çok çiğ bi sarı oldu

Kapatması zor, yani o kısımlar yine göze batacaktır. Ama denemek istiyorsan, cesaretin varsa, bunun bir tık koyusunu düşünerek, sonucu bizimle paylaşabilirsin. %30 belki doğru kullanımda hataları gizleyebilirsin.

Teşekkür ederim yanıtınız için:KK52:yakından bu şekilde gözüküyor dediğim gibi dipler koyu altlar çok açık oldu biraz kumral bir renk olsaydı belki bu kadar çarpmazdı gözüme. Cila mı yapsam daha kumral bir boya alıp o kısımları mı boyasam bilemedim. Cilada en azından bu çiğ görüntüden kurtulurdum 7.1 gri veya yeşil yapmazsa bir de herhalde saçımı çok kararsızım:KK43:

Eklentiler

• 20190808_202327.webp
    20190808_202327.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
Sarı saca 7 numara vurursaniz yeşillenirr. Bu saca yapabileceginiz iyi bir kuaforde sadece dipleri actirmak ya da ombreye döndürmek

Evde uygulayabilecegim hic bir islem yokmu yani neden kumral yeşil renge dönsün küllü renkle cila yaparsam ucları rengi biraz daha koyu olmazmı

Smdi soylemek isterim ama yapamazsan daha cok mafedersin 😑😑😑

1. krem acici kullanabilirsin uclarina sen kendin belirle acilana kdr sur oncesi bakim yap saclarin cok parlak ve guzel yipratacaktir. 15 dk ideal olablr sacin acik zaten(En iisi vazgec saridan bence )
2. Uclari boyya sadece yikamaya yakin tarakla hafifce tara diplere gelmeden gecisi yumusatmak icin
3. Bu islemi yapiyorsan mutlka boya surmek gerekiyor
4. Yikadiktan snra islakken ne renk istiyorsan uclarini o boyayi sadece suyla karistirip dibe gelmeden uygula sac kremi gb sur yika cila atms oluyorsun
Kullu kumral olabilir kullu sari olablr
5 ayni sekilde uclara uyguladiginda da genis tarakla tara Kendin yaparsan yakma ihtimaln yiprtma ihtimaln cok fzla

Smdi soylemek isterim ama yapamazsan daha cok mafedersin 😑😑😑

1. krem acici kullanabilirsin uclarina sen kendin belirle acilana kdr sur oncesi bakim yap saclarin cok parlak ve guzel yipratacaktir. 15 dk ideal olablr sacin acik zaten(En iisi vazgec saridan bence )
2. Uclari boyya sadece yikamaya yakin tarakla hafifce tara diplere gelmeden gecisi yumusatmak icin
3. Bu islemi yapiyorsan mutlka boya surmek gerekiyor
4. Yikadiktan snra islakken ne renk istiyorsan uclarini o boyayi sadece suyla karistirip dibe gelmeden uygula sac kremi gb sur yika cila atms oluyorsun
Kullu kumral olabilir kullu sari olablr
5 ayni sekilde uclara uyguladiginda da genis tarakla tara Kendin yaparsan yakma ihtimaln yiprtma ihtimaln cok fzla
Ben o yuzden fazla yıpratmadan bu saçı biraz iyi hale sokmak istiyorum. Daha fazla açıcı uygularsam yanabilir saçım ilkte bisey olmadı ama sonra olabilir. Teşekkür ederim yanıtın için:KK68: Ama bidaha acıcı sürmeden boyayla naaıl kurtarabilirim onun pesindeyim.

Back
X