- 31 Aralık 2024
- 13
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi haticealtanlii
Hamilelik düşünmüyorum cinsel ilişki daha yeni yaşadım spermin döllenmemesi için ne yapılmalıdır ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi gün hapı alabilirsinizHamilelik düşünmüyorum cinsel ilişki daha yeni yaşadım spermin döllenmemesi için ne yapılmalıdır ne yapabilirim
Çok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdımErtesi gün hapı alabilirsiniz
Çok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdım
doğal olarak bi yöntemi yok korunmanız gerekliÇok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdım
Dua edersiniz artık biz de amin deriz. Başka doğal birşey gelmedi aklıma hani öncesinde sorsan prezervatif vs. gelir akla ama şuan Yok bilemedim.Çok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdım
Ne biliyim bende içini iyice yıkasam güzelce filan olur mu diye düşündümDua edersiniz artık biz de amin deriz. Başka doğal birşey gelmedi aklıma hani öncesinde sorsan prezervatif vs. gelir akla ama şuan Yok bilemedim.
Yok be kolay mı öyle o spermler nasıl sinsi gitmek isteyen öyle bir gidiyor ki su fayda etmez üzgünüm. Tek çare şuan ertesi gün hapı başka yok.Ne biliyim bende içini iyice yıkasam güzelce filan olur mu diye düşündüm
Bunlar ilişkiden sonra değil önce düşünülmesi gereken detaylar bu arada. Ertesi günü hapı alabilirsiniz, doğal bir yolu olabilir mi sizce döllenmeyi önlemenin? Ben size söyleyim, yok.Hamilelik düşünmüyorum cinsel ilişki daha yeni yaşadım spermin döllenmemesi için ne yapılmalıdır ne yapabilirim
Peki bir şey daha sorsam acaba reglime 12 13 gün filan var acaba yumurtlama dönemim olabilir mi diyeYok be kolay mı öyle o spermler nasıl sinsi gitmek isteyen öyle bir gidiyor ki su fayda etmez üzgünüm. Tek çare şuan ertesi gün hapı başka yok.
Reglinz düzenli ise tam yumurtlama dönemindesiniz şuan bile bile lades demişsn sen.Peki bir şey daha sorsam acaba reglime 12 13 gün filan var acaba yumurtlama dönemim olabilir mi diye
Çok düzenli değil bazen 25 okuyor bazen 20 bazen 28 yani çokta ilişkiye girmedik aslında el yoluyla filanda oldu bilemedim ondanReglinz düzenli ise tam yumurtlama dönemindesiniz şuan bile bile lades demişsn sen.
Partnerin neden korunmadi keşke öncesinde acsaydin konuyu buraya.
14 güne belli olur artık:) inşallah değilsindir. Arada bir kekik çayı falan iç faydası olur mu bilmem tabi sadece dene şansını regli olunca iyi söküyor belki bi çare olur ne diyeyim.Çok düzenli değil bazen 25 okuyor bazen 20 bazen 28 yani çokta ilişkiye girmedik aslında el yoluyla filanda oldu bilemedim ondan
Bir kadın doğum doktoruna gidin ve ertesi gün hapı kullanmak istemediğiniz belirtin. Başka çözümler de var örneğin spiral taktırmak, veya fitil gibi gibi. Ayrıca doktor ultrasonla bakarak yumurtlama döneminde olup olmadığınızı ve hamile kalma riskiniz olup olmadığını de belirler.Çok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdım
Basınca dikkat etsin ama fazla gelirse ağzından çıkarbahçe hortumuyla yıka tazyik olmadan çıkmaz![]()