Acill

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar Ben ege üniv hastanesinden endokrinoloji bölümünden randevu aldım.. İstanbulda devlette bile muayene ücreti 280 miş. Bilen var mı ya devlette ne kadar bu bölümün ücreti Yarın için randevu almştm eğer çok bi miktarsa gitmiycem

Sosyal guvenceniz varsa ege univ. Muayene ücreti öyle çok yüksek değil diye biliyorum yaklaşık 1.5 ay önce ablamla gittik ve ücret ödemedik doktorun ofisine gidince ödeniyor diye biliyorum. Olmadı hastaneyi arayip öğrenebilirsiniz

Profesör 250tl diye hatırlıyorum.
Yarın sabah gitmeden sekreterliği bir ara.
Ben randevu almıştım iptal etmek için girdim ama yarın 19 Mayıs diye randevu saati bittiği için site açılmıyo ve iptal de edemedim randevu aldım diye bakılmasam da yine eczaneye gittiğimde muayene ücreti öder miyim bilginz var mı

="leonardodicaprio, post: 46540439, member: 311378"]Ben randevu almıştım iptal etmek için girdim ama yarın 19 Mayıs diye randevu saati bittiği için site açılmıyo ve iptal de edemedim randevu aldım diye bakılmasam da yine eczaneye gittiğimde muayene ücreti öder miyim bilginz var mı[/QUOTE]
Hayir ödemezsiniz bbilgisayara ggiriş yapılması gerekiyor siz sabahtan arayı yine de ücreti tam öğrenmek için

="leonardodicaprio, post: 46540439, member: 311378"]Ben randevu almıştım iptal etmek için girdim ama yarın 19 Mayıs diye randevu saati bittiği için site açılmıyo ve iptal de edemedim randevu aldım diye bakılmasam da yine eczaneye gittiğimde muayene ücreti öder miyim bilginz var mı
Hayir ödemezsiniz bbilgisayara ggiriş yapılması gerekiyor siz sabahtan arayı yine de ücreti tam öğrenmek için[/QUOTE]

Tmm arycm teşekkürlerr

Back
X