• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibi :( kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .

Aç telefonları. Neden o kadar endişelendiniz? Açın konuşun ve kararınızı söyleyin.
Çok mu zor? Madem kaynınız size baba gibi bence telefonlarını açmalısınız.
Siz kendi kararınızdan emin olduktan sonra herkese sadece saygı duymak düşer.
Her şeyi de anlatın. Bebeğime beddua edildi de deyin. Her şeyi anlatın. Çekinmeyin.

Aç telefonları. Neden o kadar endişelendiniz? Açın konuşun ve kararınızı söyleyin.
Her şeyi de anlatın. Bebeğime beddua edildi de deyin. Her şeyi anlatın. Çekinmeyin.
Babami dinlemek mantıklı geldi yüzden açmak istemedim açıkçası. büyüğüm sonuçta en iyi yolu o gösterir diye :(

Cok dogru.Daha onlar eksiklensin siz degil.

Babami dinlemek mantıklı geldi yüzden açmak istemedim açıkçası. büyüğüm sonuçta en iyi yolu o gösterir diye :KK43:
Ne alakası var? Hayatınız boyunca insanların laflarıyla mı hareket edeceksiniz? Hiç mi kendi fikrini doğrularınız yok?
Neden böyle edildiğinize cidden şaşmamak gerek. !

her cümleye ayrı konu açmaktan bıkmadı Mune Mune Kazen Kazen
Sizde hala yorum yapmaktan bikmadiniz. Gerçekten cok kötü kalplisiniz. Sizin gibi kalbi yoksun insanlar olduğu sürece kimse derdini tasasını anlatamıyorum. Inşallah başınıza böyle bir olay gelmez diye umuyorum...

Geri dönersen değişen hiçbir şeyin olmayacağından emin ol da, ister aç o telefonu ister açma. Her kalbin yumuşar gibi olduğunda kızına edilen bedduayı aklına getir, asla dönme. Bu kadar değersiz değilsin sakın unutma.

Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibi :KK43: kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
Telefonunu kökten kapat arasın arasın dursunlar kapatmıyorsan engelle gitsin numaranın üstüne bas kara listeye ekle çıkar.,ayrıca kimse sizi babanız gibi sevmez,kaynınız sizi kızı gibi görseydi size destek olurdu ailesine yaptığı yanlışları gösterirdi.

Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibi :KK43: kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .

Dönme onca şeyden sonra. Birde kaynın seni çok seviyor da yeni mi geldi aklına seni aramak ?
Neden sen gitmeden önce sana yardımcı olmadı ?
Boşver hepsi oyun. Sen açma telefonunu. Baban çok aklı.. onun sözünden çıkma. Eğer babanın sözünden çıkar da görüşürsen. Belki baban seni bir daha bu şemiç koruyup kollamaz.
Seni arayanların numaralarını engelle.

işe başlayıp adınız çıkarmadan armalarıda hoş olmuş düğünede gidersiniz artık

Back
X