- 5 Temmuz 2015
- 198
- 231
- 103
- Konu Sahibi Pmukprensess
banada gitcen gibime geliyor ama hadi hayirlisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin ne halt yiyorda sesi çıkmıyor sakın canım muhatap olmaAkşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum![]()
Herşeyden eminim artık.ben sadece o evde akşama kadar asık süratli bir kv ve evin içinde bana it kopek oro*pu diyen bir ese hizmetcilik yapmisimSizi ikna etmeye çalışacaklardır lütfen ama lütfen kızınızı o cehenneme geri götürmeyin .
EvetEşin ne halt yiyorda sesi çıkmıyor sakın canım muhatap olma
Bilemiyorumsende mesaj atsana sakin gelmeyin dönmek istemiyorum kesin karalıyım fln diye.
Anlatacak kimsem yok sizin için basit olabilir ama benim için cok kötü bir durum.Nesi acil cidden soruyorum. Telefonları açmak istemiyorsan açma. Açmak istiyorsan aç. Dönmek istemiyorsan dönme. İstiyorsan dön. Neyin stratejisini arıyorsun burda acil acil acil yazarak?
Babamin telefonu hepsinde varac kendini anlata adam akıllı yasadıgın sorunları kv ile olmayacagını. seni arayacaklar abi babnımı arayacaklar .
Burda insanlar size yol gösteriyor neden inat ediyorsunuz.Anlatacak kimsem yok sizin için basit olabilir ama benim için cok kötü bir durum.
Ne alakası var? Hayatınız boyunca insanların laflarıyla mı hareket edeceksiniz? Hiç mi kendi fikrini doğrularınız yok?
Neden böyle edildiğinize cidden şaşmamak gerek. !
Onu bilmiyorum nasıl yapılıyor çok özür dilerm blmedgm için konu açmak zrunda kalıyorumBurda insanlar size yol gösteriyor neden inat ediyorsunuz.
Her konunuza yorum yapıyoruz, gelişmeleri önceki konudan bildirin.
Böyle eşim zart dedi, kaynım aradı zurt dedi diye konu açarsanız ceza yiyeceksiniz
Ayrıca arayın söyleyin gelmesinler madem gitmeyeceksiniz
Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibikesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .
Keşke kendin ve çocuğun için doğru kararı vereceğini bilsem. Ama sen kocanın burnunu sürtmek istiyorsun anca. Yine geri dönmeyecek misin nihayetinde?Anlatacak kimsem yok sizin için basit olabilir ama benim için cok kötü bir durum.
He canım he de geç ya kimi nerden alıyolarmış sen istemedikten sonraAkşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum![]()