Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Geldiklerinde söyle o zaman ananla kardesin bana yapmadik birakmadilar o zaman neredeydin deyin.

ac kendini anlata adam akıllı yasadıgın sorunları kv ile olmayacagını. seni arayacaklar abi babnımı arayacaklar .

Anlatacak kimsem yok sizin için basit olabilir ama benim için cok kötü bir durum.
Burda insanlar size yol gösteriyor neden inat ediyorsunuz.
Her konunuza yorum yapıyoruz, gelişmeleri önceki konudan bildirin.
Böyle eşim zart dedi, kaynım aradı zurt dedi diye konu açarsanız ceza yiyeceksiniz
Ayrıca arayın söyleyin gelmesinler madem gitmeyeceksiniz

Ne alakası var? Hayatınız boyunca insanların laflarıyla mı hareket edeceksiniz? Hiç mi kendi fikrini doğrularınız yok?
Neden böyle edildiğinize cidden şaşmamak gerek. !

Bir yerde haklısınız ama konu sahibinin nunu öğrenme zamanı şimdi değil.
Zaten sağlıklı karar alabilse bunca zaman kalmazdı o evde.
Kafayı toplayıp ne olduğunu anlayana kadar bence babasına tabi olmasında fayda var.
Adam akıllı düşünüyor zaten. Diğer aileyle şu saatten sonra konuşacak neyi var ki derdini anlatmak yada dertlerini anlamak için konuşsun?

P Pmukprensess babanızı dinleyin.

Burda insanlar size yol gösteriyor neden inat ediyorsunuz.
Her konunuza yorum yapıyoruz, gelişmeleri önceki konudan bildirin.
Böyle eşim zart dedi, kaynım aradı zurt dedi diye konu açarsanız ceza yiyeceksiniz
Ayrıca arayın söyleyin gelmesinler madem gitmeyeceksiniz
Onu bilmiyorum nasıl yapılıyor çok özür dilerm blmedgm için konu açmak zrunda kalıyorum

Konuları mi bilen arkadaşlarım bilir. 3 gündür baba evindeym .simdiye kadar hic bir allahin kulu aramadi bu saate kadar. Suan kaynim ve eşi aradı (eltim) 4 kere aradilar acmadim. 2 biri 2 biri aradi. Oglu var 24 yasinda o whaysap dan yazdı yenge nasılsın. Cevap vermedim hiç birine. Suan yazarken bile kaynim aradi acmadim. 45 yaşında kaynim bu arada. Babam kimseye cevap verme kizim dedi. Aramak isteyen beni arar dedi. Ve kaynim bütün sorunları mi biliyor. Beni cok seviyor kaynim. Babam gibi :KK43: kesinlikle cevap vermeyi düşünmüyorum. Asla dönmek istemiyorum o eve.. Babam da gitme diyor vermem seni diyor . Sizlerden de yorum istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Allah razı olsun. Bana fake diyen arkadaşlar olmuş. Allah sahidim olsun herşeyim doğrudur. .

Barismaya niyetiniz yoksa ki olmamali acmayin telefonu bosuna yuz goz olmanin anlami yok. O bir sey diyecek siz diyeceksiniz uzar gider bu...

Telefonunuza ses kayit programi indirin. Hem sizin hem babanizin telefonuna. Arayan olur ve siz açarsanız konusmalari kaydedin. Tehdit vs olursa isinize yarar mahkemede. Gerci kayinvalideyle birlikte yasamak bile gecerli bosanma sebebi mahkemede...

Yerinizde olsam telefonumu kapatirim. Yerim yurdum belli. Ailemin yanindayim. Konusmak isteyen, gormek isteyen oraya gelir. Cocugum yanimda, anne babam yanimda telefonu ne yapayim? Telefon kapali olursa kafaniz da rahat olacak.

Size, babaniza, annenize ahlaksiz hakaretlerde bulunan insanlara iyi niyet gostermeniz geri donmeniz kadar sacma olur.

Son 3 gündür aynı konu . Babamın evindeyim nasıl yol izlemeliyim diye . Sen o eve geri döneceksin demedi deme . Zaten her konun da belli gönülsüz ayrıldığın şimdi gel deseler koşa koşa gidersin . Açmak istemediysen aradıklarını da hatırlama at bi kenara dursun telefonu bunun için konu açman mantıksız . Açıpta sana bir şeyler deniş olsalar neyse deriz . Resmen gitmeye gönlün varda burdakiler ve babam o eve dönme dedi diye zorla duruyor gibisin . Net bir duruş sergile bitti de kestirip at.

Back
X