• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Evinin tek kadını değil de kocanın kölesi olarak yaşa canım. Unutma her geri dönüş daha fazla ezilmedir. Karşıda ki şöye düşünür. Nasılsa döndü döverim söverim giderse gene gelir. Yazık. Sana arka çıkan bir baban varken dayak yediğin yere geri dönmüşsün. Bazı insanlar iflah olmaz.

Geçen gün dönmüştür diye yorum yaptım asla !! Diye cevap yazmıştın.... daha önce yazdığım sözün aynısını yazıyorum konu sahibine değil de kızına acıyorum öyle bir ailede büyüyeceği için ....çünkü ,sen zaten herşeyi kabullenmişsin sorun sadece kv sanki asıl sorun eşin kv gitti diye sorun bitti mi sanıyorsun eşin sana sahip çıkmadı eşin seni ezdirdi eşinin düşünceleri değişti mi tabiki hayır sana değer verecek mi tabiki hayır ... Emin ol ki sana sahip çıkan babanın kıymetini bilmiyorsun ...

Ohh valla çok iyi yapmisin kiz sinek kadar olsun kocam basimda dursun ayy mis gibi örtülerini çıkart koltuklara sarıl çamaşır at sabah akşam tamam ne dert ne tasa gerisini takma hiç sen :deli:ama şunu da unutma burda sana onca akıl veren iyiliğin için konuşan insanlara kalkmış ayar verdiğini sanıyorsun ya yazık iki günden kaynanam gelecek tepene sabret kocandan dayak yersende örtülere sarıl makinenin arkasına kos bunlar muhim

Gerçekten üzüldüm ya gercekten simdi gördüm ve moralim bozuldu.
Onca insan sen dönersin dediğinde kizmistim onlara. Dönmezsin diye düşünüyordum. Hep tatlı dille söylemeye çalistim. Özelden de birsürü şey yazdım. Gerçekten bunca dönme diyen insanlara yazık , babana yazık, en cok da çocuğuna yazık...
Ama madem dönmüşsun. Sen bir mal yada bir esya degil bir bireysin. Bunun farkına var kimse seni gelip almasın ya da bir yerlere bırakmasın. Hayır evden çıkıp kızını alıp otogara gidip bir otobüse binmek ne kadar zor olabilir? Yasin da 23 daha arkadaşların dediği gibi okuyabilirsin. Ben 22 yaşındayım geçen sene başladım üniversiteye. Umarım bir şeyler yapar kendini gelistirirsin. Umarım bu defa güçlü durur ve kendini ezdirmezsin. Umarım bu sözlerimiz de boşa gitmez...

Herkese merhaba. Yeni konu açmak yerine yorum yazayım dedim takp eden arkadaşlara bildirim gidiyormuş böylece. En son kaynimgil geldi demstim babam kesin bir dille yollamadi beni. Iyi ki de yollamamis. Dun gece eşim ve halasi gorumcelerm ve eşleri gekdi. Uygun bir dille bir daha aynı evde yapamacagi mi bana çok karistirdigini söyledim. Buraya yazdıkları mi da söyledim. Beddua vs. Ve bir karar aldik. Her ay 1 evladinda kalsın dediler. Eşimle de konuştum zaten anmemde artık gitmek istiyor sadece burda kalmak istemiyor artık dedi. Bende tamam dedim. Ve suan artık EVIMIN TEK KADINIYIM...... Bu mutluluğu size anlatamam yemin ederim. Ilk defa çamaşır makinadina çamaşır atıp yikadim. Evimi istediğim gibi yaptım örtüleri hep kaldırdım. Allahım neden güzel şeyler kavgayla olmak zorunda olmasa keşke... birde gorumcelrmden küçük olanı biraz soğuk davranıyor konuşuyor ama eskisi gibi değil pek. Hemen yan binada. Diğerleri aynı eskisi gibi güleryüzlü. Neyse herkese teşekkür ederim.
Ezdirmede kenfini, evi bastan duzenle o kadina eskiye dair hicbisey kalmasin,hadi hayirlisi, gene emri altunda durma kimsenin!!

Ben nedense sizin evi terk ettiğinize inanmıyorum. Tepkilerden dolayı öyle yazdığınızı düşünüyorum. Ama artık önemi yok gerçek ya da değil o evdesiniz.

Ayrıca gerçekse ben babanızın yerinde olsam bu kadar sahiplenip gitme dedikten sonra kalkıp giden kızıma kızardım. Ayni olay tekrarlandığında da geriye dönme ihtimalin varsa hiç kendini yorup gelme kızım, kesin kararını verip öyle çık yola derdim.

Birde büyük harfle yazmış evimin tek kadınıyım diye. Evimin kadını çocuğumun anasıyım de birde. Ama çocuğunun annesi değilsin üzgünüm. Sen evladına edilen beddualara sessiz kal, sonra gel burada evimin tek kadınıyım de. Yazık ailene (annenden ve babandan bahsediyorum,zira ortadaki tek aile onlar) ve kızına üzülüyorum. Yazık.

Eşini seviyosan konu sahibi baba evine dön küs barış çözemezsin zaten tekrar tekrar başa dönersin konuş anlat derdini anlamıyosa anam da anam diyosa bitireceksen de arkana bakıp napsam diye düşünmeyeceksin senin çocuğna bedduamı etti beddua sahibine döner zaten ama o onun da torunu ayrıca senide kvni de tanımam etmem ama herşey karşılıklı hayatta sen ne kadar iyiysen karşındaki de iyi sen ne kadar kötüysen karşındaki de o kadar kötü olur
Eşini de tercih yapmaya zorlama hiç kimse annesini silmez
Kvyleyse sorunun onunla konuşsaydın oğlun arada kalıyo üzülüyo deyip konuşsaydın taş değil anlar oda anne birazda sorunu kendinde ara bence belki de senden kaynaklıdır sana da kötüsün demiyorum bu arada

Bir de eşin şahit olmalı tartışmanıza sen başka anası başka anlatıyosa zaten ne bekliyonuz ki adamın zaten kafası karışıyo

Yani bu konu uzar gider böyle ama umarım sorunlarını halleder mutlu olursun

Ben bayadır bakmamistim . evine döndügünü simdi gördüm. burdaki herkes üzüldü sizin icin ve fikirlerimizi sunduk.sizi elestirme hakkimiz yok. biz fikrimizi söyledik hayat sizin hayatiniz. belki burda daha kötü olacagina inananlar var belki de daha iyi olacak hicbirimiz bilemeyiz. kötü elestireler sizi burdan uzaklastiracaktir belkibir daha konu da acmazsiniz.nasil mutluysan oyle yasa konu sahibi.

Back
X