- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
- Konu Sahibi Pmukprensess
Ohooo donmüs bileBence de dönme. insanlar asla değişmiyor sadece seni eziklemeye devam ediyorlar.
Makinede camasir bile yikamis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo donmüs bileBence de dönme. insanlar asla değişmiyor sadece seni eziklemeye devam ediyorlar.
25. Sayfaya bakınNerden biliyorsunuz döndugunu
Ezdirmede kenfini, evi bastan duzenle o kadina eskiye dair hicbisey kalmasin,hadi hayirlisi, gene emri altunda durma kimsenin!!Herkese merhaba. Yeni konu açmak yerine yorum yazayım dedim takp eden arkadaşlara bildirim gidiyormuş böylece. En son kaynimgil geldi demstim babam kesin bir dille yollamadi beni. Iyi ki de yollamamis. Dun gece eşim ve halasi gorumcelerm ve eşleri gekdi. Uygun bir dille bir daha aynı evde yapamacagi mi bana çok karistirdigini söyledim. Buraya yazdıkları mi da söyledim. Beddua vs. Ve bir karar aldik. Her ay 1 evladinda kalsın dediler. Eşimle de konuştum zaten anmemde artık gitmek istiyor sadece burda kalmak istemiyor artık dedi. Bende tamam dedim. Ve suan artık EVIMIN TEK KADINIYIM...... Bu mutluluğu size anlatamam yemin ederim. Ilk defa çamaşır makinadina çamaşır atıp yikadim. Evimi istediğim gibi yaptım örtüleri hep kaldırdım. Allahım neden güzel şeyler kavgayla olmak zorunda olmasa keşke... birde gorumcelrmden küçük olanı biraz soğuk davranıyor konuşuyor ama eskisi gibi değil pek. Hemen yan binada. Diğerleri aynı eskisi gibi güleryüzlü. Neyse herkese teşekkür ederim.