Attim şimdi bakarmisinizFotoğraf yok
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir aynen adetim geciksin kan tahlili verecegimSilik çizgi görünüyor, hayırlı olsun yinede kan testi verin
Testlerde silik çizgi var ilk 5 10 dk içinde çıktıysa var sürüyor regl gününü bekleyip regl olmazsanız kan verebilirsiniz ya da iki gün sonra tekrar ilk idrarla gebelik testi yapıp koyulasmayi takip edebilirsiniz hayırlısı olsunAttim şimdi bakarmisiniz
Evet haklısınız adet gdcikmesini bekleyeceğim mecbur diğer gebeligimde erkenden öğrendim kimyasal gebelik oldu bunda da öyle olmasından korkuyorumKesin sonuç kan testi. Bu testlerde pozitif görünüyor şu an için. Hem sağlama almak için hem de erken değerle öğrenip yükselmesini takip etme işinden kurtulmak için regl gecikince kan testi verin
Aynen öyle o ihtimali geçmek için beklemek gerekiyorEvet haklısınız adet gdcikmesini bekleyeceğim mecbur diğer gebeligimde erkenden öğrendim kimyasal gebelik oldu bunda da öyle olmasından korkuyorum
Evet 6 7 dakika içinde çıktı bu fotoğraftakiler 5 6 dakika içinde çekildi sonra az daha koyulasti aynen bende regl gecikmesini bekleyeceğim mecbur beklemek zor ama umutlanmak istemiyorum daha önce başıma geldiği için korkuyorum daTestlerde silik çizgi var ilk 5 10 dk içinde çıktıysa var sürüyor regl gününü bekleyip regl olmazsanız kan verebilirsiniz ya da iki gün sonra tekrar ilk idrarla gebelik testi yapıp koyulasmayi takip edebilirsiniz hayırlısı olsun
Benim için beklemek zor olacak ama napayim dayanacagimAynen öyle o ihtimali geçmek için beklemek gerekiyor
Kendinizi oyalayacak şeyler bulmaya çalışın öyle böyle geçiyor birkaç günBenim için beklemek zor olacak ama napayim dayanacagim
Valla bulmaya çalışıyorum inşallah çabuk geçerKendinizi oyalayacak şeyler bulmaya çalışın öyle böyle geçiyor birkaç gün
Merhaba kan verdiniz mii ben adetimden bi gün önce öğrenmistimmValla bulmaya çalışıyorum inşallah çabuk geçer
Evet canım bende adetimden bir gün sonra kan verip öğrendim çok şükür hamileyimMerhaba kan verdiniz mii ben adetimden bi gün önce öğrenmistimm
Hayırlı şekilde sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet canım bende adetimden bir gün sonra kan verip öğrendim çok şükür hamileyim
Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ?Kan verdim çok şükür hamileyim geçen haftada keseyi gördük ama çok küçükmüş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?