E ectyld Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 200 -4 28 27 28 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #21 Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Bariz var gibi duruyor genede kan verin inşallah ılmuştur :)
Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Bariz var gibi duruyor genede kan verin inşallah ılmuştur :)
F ftmbrky Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2023 72 24 3 30 28 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #22 Ashleyyy .!.: Hayırlı şekilde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende ayın 4 ünde göreceğim keseyi inşallah dua edinn bana daa Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canımRabbım hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ashleyyy .!.: Hayırlı şekilde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende ayın 4 ünde göreceğim keseyi inşallah dua edinn bana daa Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canımRabbım hayırlısıyla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
F ftmbrky Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2023 72 24 3 30 28 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #23 Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah
Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah
F ftmbrky Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2023 72 24 3 30 28 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #24 Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Canım bence var çünkü benimde adetime 2 3 gün kala bunun gibi çıkmıştı kan ver bence benim bir gün gecikmisti kan verdim çıktı çok şükür Rabbım gönlüne göre versin inşallah
Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... Canım bence var çünkü benimde adetime 2 3 gün kala bunun gibi çıkmıştı kan ver bence benim bir gün gecikmisti kan verdim çıktı çok şükür Rabbım gönlüne göre versin inşallah
K kucuksolucan Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2023 320 57 13 27 6 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #25 Kizlar bakarmisiniz kimyasal gecerdim 1ay once
S Snsuz123 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 92 36 8 22 9 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #26 Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... İlk testinizin markasını öğrenebilirmiyim
Feyza0041 .!.: Yaa okurken duygulandim tebrik ederim sizi sagselamet kucaginiza alin ins bende dun ve bugun test yaptim adetimw 1 gun var sizce ? Genişletmek için tıkla... İlk testinizin markasını öğrenebilirmiyim
G Gamgusar Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Şubat 2023 1.852 1.745 53 9 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbrky #27 Snsuz123 .!.: İlk testinizin markasını öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Birgebeningunlugunden almistim suan hamileyim
Snsuz123 .!.: İlk testinizin markasını öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Birgebeningunlugunden almistim suan hamileyim