gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 574 152 33 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #1 Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi Eklentiler 20230627_190934.webp 26,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi
S simurrg Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2023 532 566 33 31 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #2 gizmytp .!.: Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi Genişletmek için tıkla... Çıkar ya bence bir şekilde cif vs. denedin mi? Kireç çözücü de olabilir.
gizmytp .!.: Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi Genişletmek için tıkla... Çıkar ya bence bir şekilde cif vs. denedin mi? Kireç çözücü de olabilir.
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 574 152 33 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #3 3 kez telle cif denedim faydasiz
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 574 152 33 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #4 simurrg .!.: Çıkar ya bence bir şekilde cif vs. denedin mi? Kireç çözücü de olabilir. Genişletmek için tıkla... Cikmiyor bi turlu
simurrg .!.: Çıkar ya bence bir şekilde cif vs. denedin mi? Kireç çözücü de olabilir. Genişletmek için tıkla... Cikmiyor bi turlu
S simurrg Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2023 532 566 33 31 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #5 gizmytp .!.: Cikmiyor bi turlu Genişletmek için tıkla... Bir de aseton denesene olcak mı?
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 574 152 33 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #6 simurrg .!.: Bir de aseton denesene olcak mı? Genişletmek için tıkla... Daha kotu leke olusmaz demi (
simurrg .!.: Bir de aseton denesene olcak mı? Genişletmek için tıkla... Daha kotu leke olusmaz demi (
gizmytp Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 574 152 33 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #7 simurrg .!.: Bir de aseton denesene olcak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim simdi tık yok gecmedi
simurrg .!.: Bir de aseton denesene olcak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim simdi tık yok gecmedi
S simurrg Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2023 532 566 33 31 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #8 gizmytp .!.: Denedim simdi tık yok gecmedi Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bu işi ancak tiner çözer o zaman. Ama ocağa zarar verir mi bilmiyorum.
gizmytp .!.: Denedim simdi tık yok gecmedi Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bu işi ancak tiner çözer o zaman. Ama ocağa zarar verir mi bilmiyorum.
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.305 3.847 63 27 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmytp #9 gizmytp .!.: Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi Genişletmek için tıkla... Çıkacağını zannetmiyorum zarar vermiş
gizmytp .!.: Kızlar bayram temizligi yaptgmda yanlislikla bezin ustunde mavi asperos dokulmustu bezde ocagin ustundeydi siyah degisik leke olusmus napabilirim cok kotu duruyor napsam gecmedi Genişletmek için tıkla... Çıkacağını zannetmiyorum zarar vermiş