Acilll..emzirirken ürtiker oldum ve acilde avil dekort yaptı ilaçtan kaç saat sonra emzirdiniz

selenakif

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
104
23
18
38
Arkadaslar 5 gündür ürtiker çekiyorum...antihistaminik ise yaramadi...haftasonu dermatolog da bulamadım...ve acile gittim..acil dekort yaptılar ..başına gelen var mı kaç saat sonra emzirdiniz mama tutmuyor

Arkadaslar 5 gündür ürtiker çekiyorum...antihistaminik ise yaramadi...haftasonu dermatolog da bulamadım...ve acile gittim..acil dekort yaptılar ..başına gelen var mı kaç saat sonra emzirdiniz mama tutmuyor
dr una danısmadan emzırme. bana sadece buscopan yaptılar dıye parol yokmus. emzırdıgımı soylememe ragmen vurmuslar. gıderken haberım oldu sordum gun boyu sagdım sutumu hıc vermedım 12 saat sonra emzırdım 6 aylıktı oglum sansıma zaten ek gıda da verıyordum kucuk olsa napardım bılmem. ordakı cocuk dr u oyle onerdı. sadece bı agrı kesıcıde bıle boyleyse bu ılaclarda gunlerce surebılır hıc rıske atılmaz . sen de sag ve at sutunu. ama kac gun emzırmeyecegın konsunda kesınlıkle ya cocuk doktorunuzu arayın ya kadın dogumcun kımse ona danıs .S

Bebeğim 4.5 aylık .çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım...mecbur kaldım iğne yapildim ama çok üzgünüm de dr numarasını da vermedi

Back
X