- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
- Konu Sahibi canselilham
-
Referanstır o muhtemelen 5 üzeri gebelik ya o yüzden. Sizi doktor kontrole çağırmadı mı iğne sonrası normalde iğnenin 14.Günü test yap gel diyor doktor5 yazan yer değil mi ki
Çağırdı gitcem adettim geçerse oyle dedi bekliyelim hayırlısı olur kasık ağrılarım çok vardı ondan yaptım testi bendeReferanstır o muhtemelen 5 üzeri gebelik ya o yüzden. Sizi doktor kontrole çağırmadı mı iğne sonrası normalde iğnenin 14.Günü test yap gel diyor doktor
İğneden sonra kasık ağrısı oluyor telaş edilecek bir durum yok az kalmış biraz daha sabır inşallah güzel haberi alırsınÇağırdı gitcem adettim geçerse oyle dedi bekliyelim hayırlısı olur kasık ağrılarım çok vardı ondan yaptım testi bende
İnşallah teşekkür ederim yardımcı olduğunuzİğneden sonra kasık ağrısı oluyor telaş edilecek bir durum yok az kalmış biraz daha sabır inşallah güzel haberi alırsın
İğneden 15 gün sonda test yapmalısın suan iğne etkisinden6 günü
2 gün sonra tekrar kan verirsin beta dusuyorsa ignedendir yukseliyorsa gebeliktir. Tup bebekte çatlatma ignesinin 11.günü başlamıştım test yapmaya gün gün koyulasmisti çizgi.Hamilemiyim lütfen cevap
Şuan varmı gözüküyor peki2 gün sonra tekrar kan verirsin beta dusuyorsa ignedendir yukseliyorsa gebeliktir. Tup bebekte çatlatma ignesinin 11.günü başlamıştım test yapmaya gün gün koyulasmisti çizgi.
Test sonucun çıkmamış görünüyor kan testin cikinca yaz gerci igne etkisi olabilecegi için var da yokta diyemeyizŞuan varmı gözüküyor peki
Hım anladım bekliycez yani birazdahaTest sonucun çıkmamış görünüyor kan testin cikinca yaz gerci igne etkisi olabilecegi için var da yokta diyemeyiz
Evet sonuç 5 çıktı ya 6. Günüm değil iğneyle tam bugun 11. Günüm heycandan yanlış yazmışımSonuç 5 mi çıkmış benimde yarın 9. Gün doktor teste çağırdı ama benim bu ay da hiç umudum yok 6. Günmüş siz çok erken test yapmışsınız zaten iğneden 12-14 gün sonra adet olunuyor
11. Gün bazen fazla etkisi kalmıyor ama iğnenin Bi arkadaş 10. Gün 120 li değerlerde öğrenmişti yarın tekrar test verin bari ya da evde yapın koyulaşırsa vardır zatenEvet sonuç 5 çıktı ya 6. Günüm değil iğneyle tam bugun 11. Günüm heycandan yanlış yazmışım
Bilmiyorum ki bekliycem ya adet tarihime kadar acele etmiycem yine nasip kısmet artık11. Gün bazen fazla etkisi kalmıyor ama iğnenin Bi arkadaş 10. Gün 120 li değerlerde öğrenmişti yarın tekrar test verin bari ya da evde yapın koyulaşırsa vardır zaten
Amin inş 12 günden sonra kesinleşiyor ya çıkan sonuç yarın benim 9. Günüm bakalım benim değer kaç çıkacakBilmiyorum ki bekliycem ya adet tarihime kadar acele etmiycem yine nasip kısmet artıkRabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan testi vermişmiydiniz sizAmin inş 12 günden sonra kesinleşiyor ya çıkan sonuç yarın benim 9. Günüm bakalım benim değer kaç çıkacak
Benimde yarın 9 hayırlısı herkes için inşallah bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimiAmin inş 12 günden sonra kesinleşiyor ya çıkan sonuç yarın benim 9. Günüm bakalım benim değer kaç çıkacak
Yarın vereceğim ama boşa veriyorum gibime geliyorKan testi vermişmiydiniz siz
Beni doktor 9. Gün çağırdıBenimde yarın 9 hayırlısı herkes için inşallah bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Benimde 26 sı pzts vuruldu ama beni çağırmadı adet gününü bekle adet üçüncü günü gel dedi yada bebek haberi alırız bakalım dedi sen git bakalım ne dicek banada haber verir misinBeni doktor 9. Gün çağırdıgeçen hafta pazartesi vurmuştum iğneyi
İlk iğne mi ilişki sıklığı nasıl oldu sizin adet gününe kadar devam edicez mi değerlendirmeye acaba bana bir şey demediBeni doktor 9. Gün çağırdıgeçen hafta pazartesi vurmuştum iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?