- 20 Ocak 2020
- 5.177
- 2.524
- 173
- 31
- Konu Sahibi canselilham
-
Veririm canım ben de şaşkınım erken çağırmasından sende belirti var mı aynı gün yaptırmıştı iğneyiBenimde 26 sı pzts vuruldu ama beni çağırmadı adet gününü bekle adet üçüncü günü gel dedi yada bebek haberi alırız bakalım dedi sen git bakalım ne dicek banada haber verir misin
Bu sene 2. İğnem 36 saat sonra dedi ondan sonra da 2 güne 1 zaten bugüne kadar 3 kez oldu bugün de olacaktı ama pek halim yok korona olmuş olabilirim o yüzden yapmayızİlk iğne mi ilişki sıklığı nasıl oldu sizin adet gününe kadar devam edicez mi değerlendirmeye acaba bana bir şey demedi
1 hafta değerlendiriliyor zaten iğneden 14 gün sonra adet olunuyorİlk iğne mi ilişki sıklığı nasıl oldu sizin adet gününe kadar devam edicez mi değerlendirmeye acaba bana bir şey demedi
Ara ara akıntı ve kasık ağrım var onun dışında yok bide bazen üşüyorum vücudum sıcak ama üşüyorum sende varmı bişeylerVeririm canım ben de şaşkınım erken çağırmasından sende belirti var mı aynı gün yaptırmıştı iğneyi
Bana bişey demedi acaba dedim Regl gününe kadar değerlendircez mi ben 26 sında iğne oldum o akşam boş geçtik sonra üç akşam değerlendirdim sonra gün aşırı devam ediyorum o yüzden sordum Regl gününe kadar devam ederim belki tekrar yumurta olur falan belki bir ümit işte Allahtan1 hafta değerlendiriliyor zaten iğneden 14 gün sonra adet olunuyor
Yok niye boşa olsun varsa zateb çıkar gününde gelmiş zaten inşallah da vardır canımYarın vereceğim ama boşa veriyorum gibime geliyor
Çok geçmiş olsun inşallah değilsindirBu sene 2. İğnem 36 saat sonra dedi ondan sonra da 2 güne 1 zaten bugüne kadar 3 kez oldu bugün de olacaktı ama pek halim yok korona olmuş olabilirim o yüzden yapmayız
Bende hiç belirti yok akıntım adeti işaret ediyor ağrılarım da koronayıAra ara akıntı ve kasık ağrım var onun dışında yok bide bazen üşüyorum vücudum sıcak ama üşüyorum sende varmı bişeyler
Doktor mu dedi 3 gün üst üste yapın diye benim yumurta perşembe günü çatladı bence akıntı onu gösterdiBana bişey demedi acaba dedim Regl gününe kadar değerlendircez mi ben 26 sında iğne oldum o akşam boş geçtik sonra üç akşam değerlendirdim sonra gün aşırı devam ediyorum o yüzden sordum Regl gününe kadar devam ederim belki tekrar yumurta olur falan belki bir ümit işte Allahtan
Yok gün aşırı dedi ben öyle yaptımDoktor mu dedi 3 gün üst üste yapın diye benim yumurta perşembe günü çatladı bence akıntı onu gösterdi
Sperm kalitesi düşüyor ama öyle bizim sperm de sıkıntı olduğu için yapmadık geçen ay 2 gün üst üste yaptık tutmadıYok gün aşırı dedi ben öyle yaptım
Bir süredir ben eşime sperm kalitesi artsın diye çakşır kökü suyu keçiboynuzu falan içiriyorum hayırlısı bu ay olmazsa bidaki ay gün aşırı denerizSperm kalitesi düşüyor ama öyle bizim sperm de sıkıntı olduğu için yapmadık geçen ay 2 gün üst üste yaptık tutmadı
Aynen kısmet ben meraktan şimdi evde test yaptım iğne etkisi bile kalmamış negatif çıktı hastaneye de gidesim gelmiyordu bunu da görünce tam olduBir süredir ben eşime sperm kalitesi artsın diye çakşır kökü suyu keçiboynuzu falan içiriyorum hayırlısı bu ay olmazsa bidaki ay gün aşırı deneriz
Kaçıncı gün testi şuan ki değerle var hayırlı olsunArkadaşlar sonucum çıktı bakarmısınuz bi
Dün yaptırmıştım iğnenin 12. Günü bugünKaçıncı gün testi şuan ki değerle var hayırlı olsun
Valla iğne etkisi geçtiyse var canım keşke bugün tekrar verebilsen 5 çıkan sonucun kaçıncı gününküydüDün yaptırmıştım iğnenin 12. Günü bugün
Dündü yaptırdım 5 yazmışım ya 5 çıkmamış aslında daha doğrusu sonucumu çıkmamış bugün çıktı dün yaptırdığım oda 5.98 çıkmış anlamadım kafam allak bulalj gerçektenValla iğne etkisi geçtiyse var canım keşke bugün tekrar verebilsen 5 çıkan sonucun kaçıncı gününküydü
Bugün Bi idrar testi yapsana hiç yapmadın değil mi daha benim bugün böyle çıktı 9. GünDündü yaptırdım 5 yazmışım ya 5 çıkmamış aslında daha doğrusu sonucumu çıkmamış bugün çıktı dün yaptırdığım oda 5.98 çıkmış anlamadım kafam allak bulalj gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?