- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Var gözüküyor sizindeBugün Bi idrar testi yapsana hiç yapmadın değil mi daha benim bugün böyle çıktı 9. Gün
Şuan sizinki de benimki gibi çıkmış sizin erken gebelik testi değil mi ben iğne etkisi olmasından korkuyorum normal kaset test yaptım amaVar gözüküyor sizindeyaptım dün idrar testini bakın
Ya normalde diyorlar 14.günde tam sonuç alınır diye ama ne bilim inşallah vardır kaset teste çıkmaz diye yapmDım hiç ben erken gebelik testinde oyle çıkınca kan verdim direk sizde kan verin bence bugun inş ilacın etkisi yoktur ikimizde deŞuan sizinki de benimki gibi çıkmış sizin erken gebelik testi değil mi ben iğne etkisi olmasından korkuyorum normal kaset test yaptım ama
Sıra bekliyorum şuan da İnş canım aslında benim geçen seferde kaset testte böyle çıkmıştı ama kaçıncı gün yapmıştım hatırlamıyorum 12 diye düşünüyorumYa normalde diyorlar 14.günde tam sonuç alınır diye ama ne bilim inşallah vardır kaset teste çıkmaz diye yapmDım hiç ben erken gebelik testinde oyle çıkınca kan verdim direk sizde kan verin bence bugun inş ilacın etkisi yoktur ikimizde de
Hadi inşallah sağlık ocağında mı yapıyorsunSıra bekliyorum şuan da İnş canım aslında benim geçen seferde kaset testte böyle çıkmıştı ama kaçıncı gün yapmıştım hatırlamıyorum 12 diye düşünüyorum
Arkadaşlar sonucum çıktı bakarmısınuz bi
hayırlı olsun var gözüküyoVar gözüküyor sizindeyaptım dün idrar testini bakın
Teşekkür ederim ama daha çok yeni galibshayırlı olsun var gözüküyo
Hayır özel hastanede yaptırıyorum 1-1 buçuk saate çıkacakHadi inşallah sağlık ocağında mı yapıyorsun
Ayy hadi inşallah hemen paylaş burda ben çok heycanlandımHayır özel hastanede yaptırıyorum 1-1 buçuk saate çıkacak
Bende pek heyecan yok heyecan yapıp geri üzülmek istemiyorum diyeAyy hadi inşallah hemen paylaş burda ben çok heycanlandım
Dün bende oyleydim testi yaparken hiç heycanım yoktu ama görünce o çizgiyi heycan bastıBende pek heyecan yok heyecan yapıp geri üzülmek istemiyorum diye
Senin 11. Gün ya doğru çıkma ihtimali yüksek benim eşim sevindi ben tepkisiz kaldımDün bende oyleydim testi yaparken hiç heycanım yoktu ama görünce o çizgiyi heycan bastı
Yaptın mı testiSenin 11. Gün ya doğru çıkma ihtimali yüksek benim eşim sevindi ben tepkisiz kaldım
Evet yarım saat oldu verelimYaptın mı testi
Zaman geçmez şimdi ordamı bekliyorsun evemi geçtinEvet yarım saat oldu verelim
Hastanede bekliyorum eve gitmem için otobüse binmem lazım zaten az kaldı bir saatte çıkarsaZaman geçmez şimdi ordamı bekliyorsun evemi geçtin
He İyi o zaman hadi müjdeli haberler verirsinHastanede bekliyorum eve gitmem için otobüse binmem lazım zaten az kaldı bir saatte çıkarsa
İnş canımHe İyi o zaman hadi müjdeli haberler verirsin
Bilmiyorum ki bi iki gün geçsin istiyorum değer daha net çıkar diyr düşünüyorumİnş canımsen tekrar ne zaman düşünüyorsun yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?