- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Hım dikkat et canım çıkmadı mı daha sonuç yaGöstermedim bandı çıkarınca havayla temaz etti ya pıhtılaşmış
Bi 10 dk daha bekleyeyim diyorum çıkmış olması lazım amaHım dikkat et canım çıkmadı mı daha sonuç ya
Bi gir sor bakalım çıkmıştır benceBi 10 dk daha bekleyeyim diyorum çıkmış olması lazım ama
Bi 10 dk daha bekleyeyim diyorum çıkmış olması lazım ama
e nabıza düşüyo sonuç kızlarBi gir sor bakalım çıkmıştır bence
Yokya düşünüyor benim ki halen düşmedi mesela e nabızae nabıza düşüyo sonuç kızlar
Negatif 3.7 çıkmışBi gir sor bakalım çıkmıştır bence
40 dk 1 saate düşüyo canımYokya düşünüyor benim ki halen düşmedi mesela e nabıza
YaNegatif 3.7 çıkmış
Sanmıyorum geç çatladı ama yumurta tüm belirtiler adete yönelikYaüzülme canım kısmet vardır bunda da bi hayır adet gününe daha var sonuçta bekle bakalım
Hım olsun canım sıkma canını rabbim büyük bu ay olmaz diğer ay inş bi mucizen olur dualarım seninle herzamaSanmıyorum geç çatladı ama yumurta tüm belirtiler adete yönelik
Sağol canım sende test verde bakalım yükselecek mi ona göre bizde takip edelimHım olsun canım sıkma canını rabbim büyük bu ay olmaz diğer ay inş bi mucizen olur dualarım seninle herzama
Aynen canım bakalım benimki ne çıkıcak 1 2 saat giderim sağlık ocağıaSağol canım sende test verde bakalım yükselecek mi ona göre bizde takip edelim
Bizim burda 10 dan sonra test almıyorlarAynen canım bakalım benimki ne çıkıcak 1 2 saat giderim sağlık ocağıa
Kaçıncı gün bugün hayırlısı inşallah acaba sonradan yükselme olur mı kiSağol canım sende test verde bakalım yükselecek mi ona göre bizde takip edelim
Evet bizim burdada sabahtan alınıyor kan tahlilleriBizi
Bizim burda 10 dan sonra test almıyorlar
Evet gozun aydnHamilemiyim lütfen cevap
Bizim burda alıyorlar sıkıntı yapmıyorlarBizi
Bizim burda 10 dan sonra test almıyorlar
Olmaz bence çünkü doktor kesin konuştu 9. GündüKaçıncı gün bugün hayırlısı inşallah acaba sonradan yükselme olur mı ki
Hımm iyiymiş o zaman gidip ver bakalımBizim burda alıyorlar sıkıntı yapmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?