- Konu Sahibi canselilham
-
Silik olarak var sanki yaBaksanıza hiç kalmamış etkisi neredeyse benim bile göremeyeceğim şekilde bir çizgi var gibi ama onda bile net değilim
Doğru düşünüyorsun canım yarın ver olmazsa artış varsa tamamdır zatenBilmiyorum ki bi iki gün geçsin istiyorum değer daha net çıkar diyr düşünüyorum
Var canım sonradan çektiğim foto da daha belirgin ama %50 test etkisiSilik olarak var sanki ya
Bugün gitcem zaten sağlık ocağındaki doktorum ne diycek ona gore tekrar yaparımDoğru düşünüyorsun canım yarın ver olmazsa artış varsa tamamdır zaten
Ya normalde diyorlar 14.günde tam sonuç alınır diye ama ne bilim inşallah vardır kaset teste çıkmaz diye yapmDım hiç ben erken gebelik testinde oyle çıkınca kan verdim direk sizde kan verin bence bugun inş ilacın etkisi yoktur ikimizde de
Banada haber verin kızlar benimde 9. Gün ama hiç test yapmadım bilmiyorum inşallah ikinizdede vardırHayır özel hastanede yaptırıyorum 1-1 buçuk saate çıkacak
İnşallah canımBanada haber verin kızlar benimde 9. Gün ama hiç test yapmadım bilmiyorum inşallah ikinizdede vardırBendede vardır
Çıkmış canım var gibi sende hadi kan testi verVar canım sonradan çektiğim foto da daha belirgin ama %50 test etkisi
Aynen olmazsa bugün tekrar ver diyeceğim de test alma saatleri dolduBugün gitcem zaten sağlık ocağındaki doktorum ne diycek ona gore tekrar yaparım
İnş canım bakalım nasıl çıkacak kan testim idrar da var ama etki devam ediyor olabilirBanada haber verin kızlar benimde 9. Gün ama hiç test yapmadım bilmiyorum inşallah ikinizdede vardırBendede vardır
Bakalım yarında veririm bekliyorsun dimi halen çıkmadıAynen olmazsa bugün tekrar ver diyeceğim de test alma saatleri doldu
Bekliyorum Bi 10 dk sonra gider sorarım çıkanlar ya hamile ya doğurmuş nasıl zor böyle beklemek göre göreBakalım yarında veririm bekliyorsun dimi halen çıkmadı
Zor tabi inş güzel haberlerle çıkarsın sende ordan kuzumBekliyorum Bi 10 dk sonra gider sorarım çıkanlar ya hamile ya doğurmuş nasıl zor böyle beklemek göre göre
Sor bakalım iğne etkisi mi geçmiş mi onlar anlar belki canım değerlerdenBekliyorum Bi 10 dk sonra gider sorarım çıkanlar ya hamile ya doğurmuş nasıl zor böyle beklemek göre göre
Aynen birazdan gidip soracağımSor bakalım iğne etkisi mi geçmiş mi onlar anlar belki canım değerlerden
Canım çıkmışmı sonucunAynen birazdan gidip soracağım
Yok canım 40 dk daha bekleyecekmişimCanım çıkmışmı sonucun
He tamam canımYok canım 40 dk daha bekleyecekmişim
1 buçuk saattir daha kolumun kanı durmamışHe tamam canım
Ya niye oyle oldu ki hemşireye felan göstersene orda1 buçuk saattir daha kolumun kanı durmamış
Göstermedim bandı çıkarınca havayla temaz etti ya pıhtılaşmışYa niye oyle oldu ki hemşireye felan göstersene orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?