Acilll hamileyim böbrek ağrım çok

laviniam_12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
104
32
18
25
Kızlar Merhaba! Ben 9+2 haftalık hamıleyım dün gece birden böbreğim ağrıdı ama çok kötü bı agrı iki tarafa sanki bıçak saplıyorlar nefesımı kesıyordu sızde normalmi hastaneye gıtmelimiyim

gebelikte böbrek büyümesi olabiliyor. bende de var mutlaka gidin. ağrılar çok şiddetlenince yatış yapılması da gerekebiliyor. önce ürolojiye sonrada sonucumla kendi kadın doğum uzmanıma gittim, şimdi büyüme takip ediliyor düzenli olarak.

Beni dırek kadın doğuma yonlendırdıler doktor baktı bebegın gayet sağlıklı dedi kalp atışlarını dinledim miniğimin hareketlerini gördüm içim çok rahatladı

Kızlar Merhaba! Ben 9+2 haftalık hamıleyım dün gece birden böbreğim ağrıdı ama çok kötü bı agrı iki tarafa sanki bıçak saplıyorlar nefesımı kesıyordu sızde normalmi hastaneye gıtmelimiyim
Muhakkak üroloji bölümüne gidin
gebelikte böbrek büyümesi olabiliyor. bende de var mutlaka gidin. ağrılar çok şiddetlenince yatış yapılması da gerekebiliyor. önce ürolojiye sonrada sonucumla kendi kadın doğum uzmanıma gittim, şimdi büyüme takip ediliyor düzenli olarak.
Geçmiş olsun ben de bugün gittim takibe alındı şükür inşallah ileri boyuta varmaz da stent gerekmez ancak çok sancım var sizin de öyle mi 2 saatte bir giriyor ve yarım saat şiddetli sancı sürüyor Allah şifa versin hepimize 🤲🏻🥹

Muhakkak üroloji bölümüne gidin

Geçmiş olsun ben de bugün gittim takibe alındı şükür inşallah ileri boyuta varmaz da stent gerekmez ancak çok sancım var sizin de öyle mi 2 saatte bir giriyor ve yarım saat şiddetli sancı sürüyor Allah şifa versin hepimize 🤲🏻🥹
benimde öyle oluyor maalesef bebegin pozisyonuna göre değişiyor ağrı. ağrı çok geldiğinde evin içinde yürümek ve o bölgeye masaj iyi geliyor. dayanamazsam parolde içiyorum. artık bebek baş aşağı pozisyona geldi kafasını o tarafta çekti ağrılarım hafifledi. hepsi geçiyor sabırlı olun, derin derin nefes alarak evde gezin eşinizde o bölgeyi ovsun çok iyi geliyor geçmiş olsun :)

Benim de 17 haftalıkken şiddetli böbrek ağrılarım başladı geçmeyince stent takıldı.

Şuan 29 haftadayım doktor hidronefroz 2 seviye dedi bu hafta değişim yapılacak ve 2. Stent takılacak
Çok geçmiş olsun bende kumdan kaynaklı bir büyüme varmış şimdilik takip edeceğiz umarım stente gerek kalmaz nasıl bir işlem anestezi de verilmiyor diye biliyorum gebelere

Çok geçmiş olsun bende kumdan kaynaklı bir büyüme varmış şimdilik takip edeceğiz umarım stente gerek kalmaz nasıl bir işlem anestezi de verilmiyor diye biliyorum gebelere
Teşekkürler. Belden uyuşturma ile yapıldı inşallah sende ihtiyaç duymazsınız benim ağrılarım şiddetli olunca doğumu tetiklemesinden korktuk ve doktorlarımla takma kararı alında

IMG_20230330_163325_HDR.webp

Stent kaçıncı haftada takıldı erken doğuma ya da bebeğe bi zarar verdi mi
18. Haftada takıldı 31. Haftada yenilendi şuan 32+6dayım çok düşük bir ihtimalle erken doğum riski var dendi ama çok şükür şuan bi sıkıntı yok sormak istediğiniz her şeyi ayrıntılı sorabilirsiniz cevaplarım çünkü ben bu konuyu çok araştırdım ama kimseden cvp alamamıştım

Back
X