- 18 Haziran 2022
- 104
- 32
- 18
- 25
- Konu Sahibi laviniam_12
Kızlar Merhaba! Ben 9+2 haftalık hamıleyım dün gece birden böbreğim ağrıdı ama çok kötü bı agrı iki tarafa sanki bıçak saplıyorlar nefesımı kesıyordu sızde normalmi hastaneye gıtmelimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhakkak üroloji bölümüne gidinKızlar Merhaba! Ben 9+2 haftalık hamıleyım dün gece birden böbreğim ağrıdı ama çok kötü bı agrı iki tarafa sanki bıçak saplıyorlar nefesımı kesıyordu sızde normalmi hastaneye gıtmelimiyim
Geçmiş olsun ben de bugün gittim takibe alındı şükür inşallah ileri boyuta varmaz da stent gerekmez ancak çok sancım var sizin de öyle mi 2 saatte bir giriyor ve yarım saat şiddetli sancı sürüyor Allah şifa versin hepimizegebelikte böbrek büyümesi olabiliyor. bende de var mutlaka gidin. ağrılar çok şiddetlenince yatış yapılması da gerekebiliyor. önce ürolojiye sonrada sonucumla kendi kadın doğum uzmanıma gittim, şimdi büyüme takip ediliyor düzenli olarak.
benimde öyle oluyor maalesef bebegin pozisyonuna göre değişiyor ağrı. ağrı çok geldiğinde evin içinde yürümek ve o bölgeye masaj iyi geliyor. dayanamazsam parolde içiyorum. artık bebek baş aşağı pozisyona geldi kafasını o tarafta çekti ağrılarım hafifledi. hepsi geçiyor sabırlı olun, derin derin nefes alarak evde gezin eşinizde o bölgeyi ovsun çok iyi geliyor geçmiş olsun :)Muhakkak üroloji bölümüne gidin
Geçmiş olsun ben de bugün gittim takibe alındı şükür inşallah ileri boyuta varmaz da stent gerekmez ancak çok sancım var sizin de öyle mi 2 saatte bir giriyor ve yarım saat şiddetli sancı sürüyor Allah şifa versin hepimize![]()
Benim de 17 haftalıkken şiddetli böbrek ağrılarım başladı geçmeyince stent takıldı.Kızlar Merhaba! Ben 9+2 haftalık hamıleyım dün gece birden böbreğim ağrıdı ama çok kötü bı agrı iki tarafa sanki bıçak saplıyorlar nefesımı kesıyordu sızde normalmi hastaneye gıtmelimiyim
Geçmiş olsun kaç haftalık gebesiniz bir de büyüme ne kadar olmuştu sanırım 25 30 olduğunda takmak icab ediyorBenim de 17 haftalıkken şiddetli böbrek ağrılarım başladı geçmeyince stent takıldı.
Şuan 29 haftadayım doktor hidronefroz 2 seviye dedi bu hafta değişim yapılacak ve 2. Stent takılacakGeçmiş olsun kaç haftalık gebesiniz bir de büyüme ne kadar olmuştu sanırım 25 30 olduğunda takmak icab ediyor
Çok geçmiş olsun bende kumdan kaynaklı bir büyüme varmış şimdilik takip edeceğiz umarım stente gerek kalmaz nasıl bir işlem anestezi de verilmiyor diye biliyorum gebelereŞuan 29 haftadayım doktor hidronefroz 2 seviye dedi bu hafta değişim yapılacak ve 2. Stent takılacak
Teşekkürler. Belden uyuşturma ile yapıldı inşallah sende ihtiyaç duymazsınız benim ağrılarım şiddetli olunca doğumu tetiklemesinden korktuk ve doktorlarımla takma kararı alındaÇok geçmiş olsun bende kumdan kaynaklı bir büyüme varmış şimdilik takip edeceğiz umarım stente gerek kalmaz nasıl bir işlem anestezi de verilmiyor diye biliyorum gebelere
İnşallah aminnTeşekkürler. Belden uyuşturma ile yapıldı inşallah sende ihtiyaç duymazsınız benim ağrılarım şiddetli olunca doğumu tetiklemesinden korktuk ve doktorlarımla takma kararı alında
Kızlar hamile mıyım sizce iki yıldır çocuk istiyoruz çikolata kisti var di ameliyat olacaktım bugün adet olmam gerekiyor bugün test yaptım
Eğer kuruma çizgisi değilse tebrikler hamilesin en yakın sağlık ocağına kan verKızlar hamile mıyım sizce iki yıldır çocuk istiyoruz çikolata kisti var di ameliyat olacaktım bugün adet olmam gerekiyor bugün test yaptım
Yok Yok nasıl yaptım çıktı inşallah vardıEğer kuruma çizgisi değilse tebrikler hamilesin en yakın sağlık ocağına kan ver
Teste var görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahYok Yok nasıl yaptım çıktı inşallah vardı
Amin amin darısı tüm isteyen herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın iki yıl olmadı zamanı varmış demek ama çok laf Etiler o laf edenlerin dili kopsunTeste var görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Stent kaçıncı haftada takıldı erken doğuma ya da bebeğe bi zarar verdi miBenim de 17 haftalıkken şiddetli böbrek ağrılarım başladı geçmeyince stent takıldı.
18. Haftada takıldı 31. Haftada yenilendi şuan 32+6dayım çok düşük bir ihtimalle erken doğum riski var dendi ama çok şükür şuan bi sıkıntı yok sormak istediğiniz her şeyi ayrıntılı sorabilirsiniz cevaplarım çünkü ben bu konuyu çok araştırdım ama kimseden cvp alamamıştımStent kaçıncı haftada takıldı erken doğuma ya da bebeğe bi zarar verdi mi