Acilll hamileyim böbrek ağrım çok

18. Haftada takıldı 31. Haftada yenilendi şuan 32+6dayım çok düşük bir ihtimalle erken doğum riski var dendi ama çok şükür şuan bi sıkıntı yok sormak istediğiniz her şeyi ayrıntılı sorabilirsiniz cevaplarım çünkü ben bu konuyu çok araştırdım ama kimseden cvp alamamıştım
Ben Şırnak Silopi’de görev yapıyorum doktor inkanım yok, 4 saat yol gidip muayene olup 4 saat yol gelerek de dönüş yaptım. 12 haftalıkken 9mm genişlik şu an 21 mm. Burada hep stent iltihap yaptı, doğumu başlattı, düşük oldu gibi şeyler okudum. Şu an gerek yok dendi ama ne kadar süre dayanırım ne kadar haftada kaça çıkar büyüme bilmiyorum. Çok korkuyorum taktırmaktan. Çok erken haftalardayım bebeğe bi şey olacak diye ödüm kopuyor. Sizin süreç nasıldı? Genişleme kaç mm di takıldığında?

Ben Şırnak Silopi’de görev yapıyorum doktor inkanım yok, 4 saat yol gidip muayene olup 4 saat yol gelerek de dönüş yaptım. 12 haftalıkken 9mm genişlik şu an 21 mm. Burada hep stent iltihap yaptı, doğumu başlattı, düşük oldu gibi şeyler okudum. Şu an gerek yok dendi ama ne kadar süre dayanırım ne kadar haftada kaça çıkar büyüme bilmiyorum. Çok korkuyorum taktırmaktan. Çok erken haftalardayım bebeğe bi şey olacak diye ödüm kopuyor. Sizin süreç nasıldı? Genişleme kaç mm di takıldığında
Benim ilk 17 haftada şiddetli sancılarım başladı doktora gittim çok erken haftadasın stentler 3 aylık oluyor dişini biraz sık iki kere takılmasın dediler. Kaç cm büyüdüğünü bilmiyorum grande 2 seviyesi dendi en önemlisi bönreğim şişmişti 3 4 gün dayandım ama sancılar dayanılmaz seviyeye gelince doktorlar böbrek savcısının doğum tetiklemesinden korkup stent takılmasına karar verdik ilk stent takıldı 3 Ay takılı kaldı çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı 31. Haftada stent değişimi yapıldı yaklaşık 11 gün oldu sıkıntısız devam ediyoruz. Kadın doğum doktorumla üroloji doktorum birlikte hareket ettiler çok şükür bebeğim şuan iyi. Takılınca dikkatli olmak gerekiyor çünkü enfeksiyona açık oluyorsun aslında stent değil enfeksiyon erken doğumu tetikliyomuş bu yüzden çok az risk var ama takılmayınca da böbreği kaybetmeye varan sonuçları var

Benim ilk 17 haftada şiddetli sancılarım başladı doktora gittim çok erken haftadasın stentler 3 aylık oluyor dişini biraz sık iki kere takılmasın dediler. Kaç cm büyüdüğünü bilmiyorum grande 2 seviyesi dendi en önemlisi bönreğim şişmişti 3 4 gün dayandım ama sancılar dayanılmaz seviyeye gelince doktorlar böbrek savcısının doğum tetiklemesinden korkup stent takılmasına karar verdik ilk stent takıldı 3 Ay takılı kaldı çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı 31. Haftada stent değişimi yapıldı yaklaşık 11 gün oldu sıkıntısız devam ediyoruz. Kadın doğum doktorumla üroloji doktorum birlikte hareket ettiler çok şükür bebeğim şuan iyi. Takılınca dikkatli olmak gerekiyor çünkü enfeksiyona açık oluyorsun aslında stent değil enfeksiyon erken doğumu tetikliyomuş bu yüzden çok az risk var ama takılmayınca da böbreği kaybetmeye varan sonuçları var
Hangi ilde hangi doktora yaptırdınız işlemi acaba

Back
X