• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll Oksapar 2 Kez Vurmus Olabılırım

Lucky_16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
1.269
518
123
38
kızlar merhaba hocam 24 +4 gebeyım oksapar kullanıyorum ama bugun yapmayı unuttum sanırım az once yaptım 0.4 luk kullanıyorum sımdı de ya yaptıysam dıye aklıma gelıyo yuzde 80 sabah yapmadım kafam cok dalgındı cunku ıkı kere yapmıs olsam bı sıkıntı olurmu yuzde 80 yapmadım 2 kere ama tedırgın oldum sımdı dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama genede hala tedırgınım ve korkuyorum panık atagımda var

kızlar merhaba hocam 24 +4 gebeyım oksapar kullanıyorum ama bugun yapmayı unuttum sanırım az once yaptım 0.4 luk kullanıyorum sımdı de ya yaptıysam dıye aklıma gelıyo yuzde 80 sabah yapmadım kafam cok dalgındı cunku ıkı kere yapmıs olsam bı sıkıntı olurmu yuzde 80 yapmadım 2 kere ama tedırgın oldum sımdı dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama genede hala tedırgınım ve korkuyorum panık atagımda var
Kaç kilosunuz?

0.4 lük en düşük dozu değil mi?
Bir de 12 saat ara verilmiş.
Başka kan sulandırıcı kullanıyorsanız kullanmayın coraspin gibi.
Ve bence yarın da oksapar almayın durumunuz çok riskli değilse.
Benim doktorum haftada 1-2 unutmaktan bir şey olmaz dedi ama herkesin durumu farklı tabi.

80 kg ım cok zayıf sayılmam dr sorun olmucagını soyledı ama tedırgın oldum gercı ben yaptımmı hatırlamıyom o da var tek dozda yapmıs olabılırım yanı
Tek doz da olsa çift doz da yapmış olsanız normalde 60kg üzerine 0.6 lık da kullanılabiliyor. Zaten 0.4 en düşük doz. İçiniz rahat olsun sorun olmaz bence de doktorunuz da öyle demiş zaten merak etmeyin

Back
X