- 5 Mart 2025
- 368
- 53
- 13
- Konu Sahibi sutlukahvem
-
Yarın test yapcam aslında başına gelen varmı diye sormak istedim dediğiniz gibi ikisi de koyu olmalı sanırım yokcnm ovulasyonla gebelik belli olmaz test yapaydin keske hem okuduguma gore ayni koyulukta cikiyomus gebe olanlarda seninki silik ama bu hamile olmadigin anlamina gelmiyo aslaa bnde yapmistim bikeresinde ovu tezti cok net cikmisti iki cizgide ama adet olmustum yani takilma buna test yap gecikme olursa
oyle dusunme benimki ikiside koyu cikmisti adet olmustum ovu testiyle gebelik anlaşılmaz cnmYarın test yapcam aslında başına gelen varmı diye sormak istedim dediğiniz gibi ikisi de koyu olmalı sanırım yok
Bakalım sabah çıkacakoyle dusunme benimki ikiside koyu cikmisti adet olmustum ovu testiyle gebelik anlaşılmaz cnm
insallah guzel sonuc alirsin burayada yaz mutlakaBakalım sabah çıkacakama ümitli degilim
Tabiii yazarım inşallah pozitif çıkarinsallah guzel sonuc alirsin burayada yaz mutlaka
Benim ovulasyon ne pik çıkıyor ne silik anlamadım vallaIste boyle
Benimde günüm bugunBnde yaptim bgun adet gunum, ama gebelik negatif, bu da ovu testim
Silik ya son ovu testinBenim ovulasyon ne pik çıkıyor ne silik anlamadım valla
Bu testlerle gebelik öğrenen varmış o yüzden sormuştum aslında benOvulasyon testi zaten hep silik cikar, yumurtlama gunu yaklasinca koyulasir. Yumurtlama gunu en koyu olur sonra yine kalan butun gunler silik cikar. Ayrica, ovulasyon testini adet oldugunuz gunden 2 hafta sonra baslarsaniz, yumurtlama gununu yaklayabilirsiniz.
Bu testlerle gebelik öğrenen varmış o yüzden sormuştum aslında ben
Aslında aşağı testler köyü diğer türlü anlamı olmadığını biliyorum ama 3-4 gündür biraz koyu testlerim yani ne silik çıkıyor ne de pik oluyor ben onu merak ettiğim için yazdım yoksa her zaman o silik çizginin çıktığını biliyorumBunu bende duydum, ama ovulasyon testi zaten hep silik cikar. Bende kullandim hic negatif bembeyaz ciktigi gun olmadi. Belki gebe oldugun zaman asiri koyu cikabilir. Sizinki koyu degil. Heycanla beklediginizi anlayabiliyorum ama asiri fazla test yaparak bazen gereksiz yere heycanlanabilir veya hayalkirikligina ugrayabilirsiniz. Adet gununu bekleyin, gebelik testi yapin. Mumkunse sabah uyandiginizda ilk wc gittiginizde yapin.
sen test yapcaktin bgn yapmadinmiAslında aşağı testler köyü diğer türlü anlamı olmadığını biliyorum ama 3-4 gündür biraz koyu testlerim yani ne silik çıkıyor ne de pik oluyor ben onu merak ettiğim için yazdım yoksa her zaman o silik çizginin çıktığını biliyorum
Yaptım su ovulasyon testiyle gelen strip testler varya ondan bişey çıkmadı sonra flaşla baya inceledim yandan flaş tutunca hayali bı çizgi gördüm ama kuruma mi ben hayal mi gördüm yoksa gerçekten var mıydı bilemedm o testler erken gebelik testi değilmiş galiba bide ben erken gebelik diye yapmıştımsen test yapcaktin bgn yapmadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?