Merak etme canım zarar verecek bir uygulama olsa zaten doktor yapmaz. Bende ilk muaynemden sonrasında lekelenme farkettim ama doktor zaten baştan uyarmıştı hafif bir lekelenmede olabilir hatta sürdükleri kayganlaştırıcının lekeside olabilir diye çok takmadım kafama sonrasında 2. muaynemdede ve hatta 2 li testimdede vajinal ulturasonla bakıldı inatçı kızım ensesini doktora göstermediği için mecbur vajinal baktı onlarda hiç bişey olmadı. Vajinal ulturason bebeğe asla zarar vermez için rahat olsun
arkadaşlar sizi korkutmak istemem ancak ben 1 hafta önce alttan muayehane olduktan sonra sancılandım ve ertesi akşam düşük yaptım,belki sebep bu değildir,tesadüftür ama sakın alttan muayehane ettirmeyin derim.
Vajinal ultrasonla ilgili değildir yaşadığın durum canım bence doktora haber ver sordun mu ağrım sancım var diyeKizlar selamlar. 5+2 hamileligim var. Dun doktor vajinal ultrason ile keseye bakti. Ancak muayeneden sonra fena halde ağrım oldu. Ara ara da yoğun bir sanci giriyor. Kanamam falan yok ama tedirgin oldum. Buna benzer bir durum yasayan var mi? Yardimci olun kizlarr
Normaldir Bizim burda karindan 12 Ci haftadan sonra bakiliyor ondan önce hep vajinalden zarali bisey degil bu belki kendini kastiysan ondan olabilir agri cünkü bende kendimi kasiyordum doktorum öyle yapma agri cekebilirsin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?