Acilll yardim cildircam

Estetisyen1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
117
38
48
44
Benim.sat 11 ocak ben 10 12 ve gunlerde birlikde 14 16 gunlerde de birlikde olcam fakat 11 gun pozifi gördüm 10 da ve 12 gunde birlikkde oldum fakat 12 gun oglen yaptim tekrar tesdi yine pozitif cikti aksma yaptim ayni gun negatif gibiydi siliklesmeye baslamsidi bu gun saat 12de yine yaptim.t cizgisi koyu c cizgisi ona yakin koyulukda iyice kafam karisdi ve yumurtlama gunlerinde tek iliskimi olcak 2 iliskimi olcak benim.hep tek oldu ama gun asiri lutfen acil cvp bekliyorum

bat neydi pekii???

sat (son adet tarihi )11 ocak mış peki bat (beklenen adet tarihiniz )neydii yani kaçında adet olmanız lazımdı???

ayrıcaaa 11 /12 gün olmuş daha siz adet olalıı n ara hemen hamile kalacaksınız anlayamadımmm bi bayan reglinin 14.günü düzenliyse adeti yumurtlar n zaman yumurtladınız ki??

ee ndn idrar testi yaptınız kii onun için çıldırmaya gerek yok yaniii:)

Canim.11 ocak son adet tatihim.siklusyon 5 gun oluyor ama gecen ayda ben 11. Gununumde yumurtaldim ovu tesdinde vif cizgiyi girndum.11 de 10nunda birlikde oldum.12 si sabah da girdum sonra 12 aksma uzeri yine iliski oldu

bak şimdii cnm ben ifade edemedim kendimi sanırım mesela bnm son adet tarihim 18 aralık2016 beklenen adet tarihim 13 ocak tı adet olmadım 31 aralık yumurtlama günümdü degerlendirdik bide ayın 10 da degerlendirdik ayın 14 de kan verdim 98.6 çıktı hcg hamile olabilirsin bi kaç güne tekrar ver artış varsa hamilesindir dedii ayın 18 de tekrar verdim kan hcg 465 çıktı senin daha adet yeni bitmiş diyorumm ayrıcaaaa adetlerin düzenliyse o ovulasyon mu testimi neyse saçmaaa kendin bile bilirsin yumutlama gününü boş boş para tuzagı beyaz akıtının yogun oldugu gün yumurtlama günündürr bence 25 ni degerlendir bide 27 ni degerlendirr şubatın 5 /6 gibide adet olmazsan hamişsindirr bu kadarrr

Canim sole soluyum 3 aydir olmuyor deniyorum.ve sterese girdim.artik ve benim zaten bir oglum.var cocugum olmuyor degil ama sole soyluyum 10 12 14 16 iliskide en onemli.gunkerdir lakin benim sikintim.su gecen ayda 11 de yumurtladim adetlerim 3 5 gun oynuyor ay ay one geliyor yaptigim.test ovulasyon testi 11 de cif cizgiyi gordum 12 degerlendirdim acaba gebelik orani kacdir ve 1r 16 gunleride degerlendirmeyi dusunuyorum gakat az once test yaptim ovu tesdi silik.cikti burda kafam karisiuyor isted 14 den once yunurtlamsim.ozman olemi oluyor anlamiyorum

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama bu ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir?
Yardımcı olun lütfeenn kafam çok karışıkkkkkk ACİL CEVAPPPPPPPPPPPP

Kistlerin yine olusmustur canim bence en buuk ihtimal o bi doktora gozuk bence
4 gün önce gözüktüm hiç birşey yok dedi kistler gözükmüyor temiz dedi. Göğüslerim acayip derecede şiş kaşıklarımda ara ara batmalar ve ara ara gaz sancılarım oluyor E gebelikte yok neyin nesi bu anlamıyorum

Evet canim basta silik cikar yumurtlamadan bir gun once veya saatler once ikiside tam cift cizgi cikar sonra tekrar siliklesir bu testler birer yardimci ama ne kadar ihtimalin var canim onu kimse bilemezki sen normal iliskine devam et tutarmi tutmazmi orasi nasip tabi

Yani gebelik oranini doktora sorsan oda bilmez canim adamlar tam yumurtladigin ani denk getirip asilama yapiolar ona bile %15 ihtimal veriolar dogal yolla tutan gebelikleri ben baya bi mucizevi goruyorum aslinda o kadar zor biseyki Rabbimin taktiri iste

Canım zaten çocuk sahibiymissin bilirsin yani. Ne gerek var şu ovulasyon testlerine.adetin bittikten sonra çalışmalara başla.her ay farklı oluyor o günü takip etme.elbet tutturursun kasma bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…