• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri ve test

İlk testim 6 7 dakikada çıktı alttaki biraz daha koyu oda 4 5 dakika da çıktı sonradan belirginleşti buraya yükleyince kalitesi epey düşüyor nasil sence varmı acaba

ediyorum canım rabbim isteyen herkese sana bana nasip etsin sağlıklı sıhhatli bende pkos var sadece onun dışında hiç bir şeyim yok eşimde de hiç bir sorun yok çok şükür ama bizde kilo vardı aşırı kilolarımızı verdik ben 5 yıl once bir defa aşılama yaptırdım tutmadı başka da tedaviye gitmedim yeni kilo verince düşükte yapınca hap iğne tedavisine başladık ilk ay ovitrelle iğne olmadım rahmim düşükten dolayı incelmiş doktorum vermedi bu ay iğne kullandım
Tesekkur ederim amin insallah cumlemize size de cokca gecmis olsun insallah dualarinizi yasarsiniz testiniz cok bariz bence

Canım senin var gibi hemen kan ver sen

Kızlar bu sabah silince peçeteye kahverengi leke geldi bir iki damla çamaşırıma bir şey gelmedi tam 16 gün oluyor bu gün reglim bir gün gecikti az önce idrar testi yaptım negatif çıktı kafam çok karıştı gerçekten 12 13 14 gün testlerim silik pozitifti 😏😔

Kızlar bu sabah silince peçeteye kahverengi leke geldi bir iki damla çamaşırıma bir şey gelmedi tam 16 gün oluyor bu gün reglim bir gün gecikti az önce idrar testi yaptım negatif çıktı kafam çok karıştı gerçekten 12 13 14 gün testlerim silik pozitifti 😏😔
hamilelik testleri regle yakın silik pozitif veriyor. belki ondan öyle çıkmıştır. hamile olsanız önce pozitif sonra negatif çıkmaz

İnsallah canım bende oyle oldugunu dusunuyorum 7 haftalikken kaybettim 6+4 iken kalp atisini duymustum nasibimizde yokmus bunu yaşıycakmışım. Bugun yeni bur doktora basladık daha detayli arastiriliyorum bakalım senin de mi ikk gebeligin istersen buraya atabilirsin testlerini bakarim
benim arkadaşımın da bebeği 7 haftalıkken kalbi durmuştu kendisine kansızlık varmış ve hamileliği boyunca kan sulandırıcı kullanması gerekiyormuş bu rahatsızlığını bilmediği için bebeğini kaybetmiş şimdi ikinci bebeğine hamile çok şükür sağlıklı 8 aylık

Back
X