Acilll yardim cildircam

Okadar cokmistiyorumki anlatamam cuma esimle olduk cumartesi test pozoftdi pazar gunu oglen pzotifdi pazar aksam uzeri olduk sence ben hamilr olabilirmiyum

Ya canim ne kadar panik gibisin bu isin sence bencesi olur mu tatlim alninda bu ay yaziosa olabilirsinde neden olmasin sen yumurtlama gununu takip etmessin iliskilerinde olmus artik kendini cok kaptirmadan batini beklicen yapacak bisey yok baska zaten bir tane cocugun olmus neden olmasin daha uc ay cok kisa bi sure

Minikler gelsin cvp ivin cok.tsk.ederim ama oglum.benimle degil onun icin bu bebbegi bu dunyadaki.herseyden cok.istiyorum.rabbim.herkesin.kucagini doldursun panik oluyorum evet dogru ama 3 aydir bu durum.beni.cok hayal.kirikligina ugratiyor bu gun belim kasiklarim.agriyor ve siskinlik var ayyy ya inalahh ya inalshh bebsiim.gelirr

11 inde koyu çizgileri gördüysen ve sonraki günlerde silikleştiyse o günden sonraki günlerde şansın yok. Sen 11 inden önceki günleri ve 11 i ve 12 yi değerlendirmelisin. Ben ovu testiyle gebe kaldım. Değerlendirme günlerim kasım ayı
3-4-5-6-7 günleriydi yani peşpeşe ara vermeden değerlendirdim koyuyu gördüğüm günde 5iydi. Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah.

Ben bu bebegi ablam felc gecirsikden sonra istedim hem oglum yok hem ablam felc oldu iki tarafimda eksik.kaldi ondan cok dua edin olsun ne olursunuz hayirlisiylaa insaallh aminn

Belim kasiklarim cok agriyor sence bu gebelik olabilirmi daha bat 16 gun var

Ama hala ovu teatim.silik cikiyor normalde yumurtlama bitince tek cizgi oluyordu ama simdi bir cizgi belirgin diger cizgi silik belirgin iyice kafam allak bullak oldu cnm benim

Canım bence sen ovulasyonu tam olarak araştırmamışsın boşyere test yapıyorsun. Yumurtlama bat tan önce ortalama 14 ile 16 gün arasında olur. Yumurtlama belirtileri arasında akıntı göğüslerde ağrı kasıklarda ağrı yada batma gibi belirtiler olur. Hissettiğin herşeyin sebebi yumurtlama döneminde olmandan kaynaklanıyo. Ayrıca testler her zaman silik gösterir. Çünkü kadın vücudunda lh hormonu her zaman vardır. Lh hormonu çok yükselecekki çizgiler kopkoyu olucak yumurtlamada gerçekleşecek böylece. Bi kadının yumurtlayacakki ondan sonra döllenmesi en az 10-14 gün arasında oluyo. Sen daha doğru düzgün yumurtladığından bile emin değilsin. Sana tavsiyem internetten bu konuları biraz araştır. Öğrenmeden uygulayamazsın. ve bu stresi kaldır üzerinden. Çünkü emin ol bu kadar stresle vücudunun yumurtlamasını bile engelleyebilirsin. Gebe kalman zorlaşır.

Araatirma olurmuyum tabiki arastirdim ben cift cizgiyi gordum.koyuydu en koyu gununde gordum bi oncesini ve bi sonraki ginu degerlendirdim

benceee bir hafta sonra bi kan vermeli hcg bakılmalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…