• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL YARDIM LÜTFENN

bak mumkun. mesela ben annemlere gittigimde eşimde annesi kendi evine yalnız kalmasın diye bize getirmiş. bana da söylemedi. kaldı ki söylemesine de gerek yok. ama kv mi hiç sevmem ama oglu sonucta neyse... ve kv cigim inanılmaz pistir. tabak yeniden kullanılacaz cok kirli degil diyip rafa kaldırır yıkamadan.
yada yemek yapacaksa elini herşeye sürer o eller ile yıkamadan tabak canak çömlek cıkarır sofrayı kurar, dolabı acar, sacı her yere düşer, buzdolabının içine kadar sac vardır. filan. ve tabi ben döndügümde eve geldigini anladım :KK70: neyse tum evi kırklayarak temizledim.
konu sahibinde böyle birşeyi olabilir.
atıyorum adam yemek temizlik için birinden rica etti ise kv kardeşi veya gundelikci kadın filan belki oradan geldi kıl. ?
Oy oy oy:skandal:Allah sabir versin size bu nasil bir pasaklilik :sopa:

Büyü müyü yasaaaaakk yasak yasak bin kere mi söylenecek yahu

Oy oy oy:skandal:Allah sabir versin size bu nasil bir pasaklilik :sopa:
kızım bu ne ki :D taharet bezi kullanır benim ki onları elde yıkar sehpaya koyar kurusun diye :D
eskiden aynı evdeydik :( evi ayrıdık o sehpayı ona hediye ettim :D yapma desemde anlamazdı inadına yapardı.
pembe bir bez görürse wc temizligi bile yapılan bez olsun fark etmez mutfak kurulama bezi yapardı. pembeden nefret ettim sayesinde. ben cok canak tabak attım huhuhuu :D buradan köye yol olur...

Back
X