Acilll yardim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cardi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorum :KK43: yani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana:KK43: Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Daha sevgili bile değilken adamın maaşını hesaplamak nasıl bir görmemişlik ya:skandal:
Sen niye calısmyorsn ablacım?
Normal insanlar öyle yapıyorda.
1,5 ayda adamın maaşını mı düşündün oturup:kusmuk:

Başkasının sırtından nasıl geçinirim diye küçük hesaplar yapacağına kendini ve cüzdanını geliştiricek şeylerle meşgul olmanı tavsiye ederim.

Direkt olarak sormak olmaz ama konuyu açın merak ediyorum aileni nasıl insanlar annen beni sever mi annen ne iş yapar baban nasıl biridir ne iş yapar diyin. Ailesini tanıyın. Belki çok zengin ama çok zor insanlar o da var. Daha sonra çocuğun işi hakkında konu açın işin nasıl zorluğu felan ne kadar maaşı var diyin.

İyi ki ailemden her şeyi görmemişim.
Başımın çaresine bakmayı, kendi kendimi geçindirmeyi öğrendim böylece.
Kocam beni geçindirse, ne kadar kazansa da güzel yaşasam diye yaşayan bir kadın olsam..
Ahhh düşüncesi bile korkunç!

Allah'ım kimsenin eline baktırma, sağlık ver hep çalışabileyim. Amin..

Ahahahaha sesli güldüm...Tatlım daha 1.5 aylik tanıştığın, tanımaya çalıştığın biriyle evleneceğini nerden biliyorsun..? Ruyanami girdi noldu? Tanımıyorsun ki maaşını, ailesini sorasın. Şaka misin nesin ? Allah başka dert vermesin

Daha maasini bilmedigin adamla nasil evlenme plani yapiyorsunuz yahu :KK53:

Sana bunu öğrenmenin yüzde yüz garantili ve eğlenceli bir yolunu söyleyeyim.
Birlikte yurtdışı seyahati planlayin. Vize icin maaş bordrosu ve banka dökümü gerekiyor. Ayrıca üstüne ev arsa araba vs var mı,kaç yıllık sigortası var vs vs... herşey burada belirtiliyor.
Yıllardır kiziyim,babamin maddiyati hakkında bilgiyi ilk defa bana sponsor olduğunda öğrendim :halay:

Back
X