Acilll yardımm kızlar :(

tess07

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
460
254
23
32
Meraba arkadaslar sabah uyandığımda resımdekı gbi elimde bas parmakla işaret parmagm arasında kına lekeleri var bu neden olustu acaba ınternettn cok tuhaf swyler yazıo basına gelen varmı yardımcı olursanız sevınırım

Eklentiler

• 15904798549888701964945564470151.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 879
Ben kuran kursunda yatıyordum Birgün sabah uyandık bütün kızların ya elinde ya ayagında yada bacağında böyle şeyler vardı ineternette cinler götürmüş falan yazıyor ama kuran kursunda şeytanın cinin ne işi var hocamıza sorduk melekler kına yakmış dedi ama bütün kızlarda vardı

Peki bu yakılan kınanın anlamı varmıymıs

Bilimsel bir açıklaması vardır,vücut kimyasıyla ilgilidir.Doktora danışın.Bu yüzyılda böyle şeylere inanıp birde buraya yazıyorsunuz

tinea nigra cinsi mantarın sebep olduğu bir enfeksiyon. Verilecek antifungal bir kremle 1 haftada iyileşecektir. Dermatoloji uzmanına başvurunuz.

Gecen aylarda kuzenimde olmustu, dermatoloji ye gidip bi krem almisti 2 gune gecmisti, onemsiz demisti doktor, yine de ihmal etmeyin

Merhaba aynısı kardeşime 2 kere oldu çok araştırdık bazen uyku sırasında astral seyahat yaparmış ruh boyut değiştirince de vücutta böyle lekeler olurmuş bizim ulaştığımız en son sonuç buydu

:)

Bilimsel bir açıklaması vardır,vücut kimyasıyla ilgilidir.Doktora danışın.Bu yüzyılda böyle şeylere inanıp birde buraya yazıyorsunuz
Hangi yüzyılda olursak olalım senin gibiler bitmicek herhalde herkese birden olması nasıl Bi bilimsellik alerji desek herkesin mi alerjisi vardı sizde tavsiyem herşeyi bilimselliğe yormayın

Bende kıme sorarsam aynı söylüo her zaman cok rüya görürdüm değişik ama bugun ilk kez beynım cok bos uyandım hıc bısey görmedm

Benimde serçe parmağım kınalanmıştı, babaannem melekler kına yakmış demişti..Sanırım gerçekten öyle

Benimde serçe parmağım kınalanmıştı, babaannem melekler kına yakmış demişti..Sanırım gerçekten öyle
Bende öyle düsünüyorum belki diyorum bı güc umut için olmustur cnkü yeni evliyim hemen hamıle kaldım sonra dusuk yaptım ne evllık yeni gelinlik tadım kalmmamstı ıkı gündür mutszdm artk esimde cok anlamıodu benı bımıslıkhıssetmstm dün

Fal topiğinde bunu yazmanız da ayrı bir ironi, bu yüzyılda fallara inanıyoruz hala?

Hangi yüzyılda olursak olalım senin gibiler bitmicek herhalde herkese birden olması nasıl Bi bilimsellik alerji desek herkesin mi alerjisi vardı sizde tavsiyem herşeyi bilimselliğe yormayın
Sizin gibi insanlar yuzunden hala üfürükçü hocalar var..sirke falan sürün iyi gelir :)) kendi cahilliginizle başbaşa kalın kolay gelsin

İşi gücü yok melekler cinler gelip size kına yakıyor tabi tabi :))

Ellerinizi iyi temizleyin,bu duruma nemli ortamda ortaya çıkan bir çeşit mantar yol açıyor,bulaşıcı ve dermatologa gitseniz ilaç tedavisi verir..Hey Allahım yaaa..bu çağda bu zeka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…