- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hayalettim
-
Insallah hayirli sekilde devam eder aksam kan vermeye gidocem..1 yildir bu haberi almayi bekliyordummCok guzel. Bu sekilde ciktiginda bildigim kadariyla hamilesiniz. Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. Oyle kotuye yormayin. Kimyasal gebelik geciren kadinlar olabilir ama sizinde gecireceginizi dusunmeyin.
Saol canm insallah isteyen herkese rabbim nasio etsinnMaşallah canım hayırlı olsun, hamilesin insallah. Sağlıkla kucağına alayı nasip etsin Allah. Isteyen herkese nasip etsin
Amin canm insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin banada saglikla ilerlemeyi nasip etsin hayirlisi ileCok guzel. Bu sekilde ciktiginda bildigim kadariyla hamilesiniz. Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. Oyle kotuye yormayin. Kimyasal gebelik geciren kadinlar olabilir ama sizinde gecireceginizi dusunmeyin.
Insallah canm hayirlisi ile vardir..ben kimyasal gebelik yaşayan biri olarak cevap veriyorum :) dört gün gecikmede yaptığım testte hiçbirşey çıkmamıştı altıncı gün yaptığım testte silik çizgi çıktı.. yani diyeceğim o ki ( inşallah ) sağlıklı bir bebeğiniz var gibi görünüyor...
Bende nisan ayinda kimyasal yasamistimben kimyasal gebelik yaşayan biri olarak cevap veriyorum :) dört gün gecikmede yaptığım testte hiçbirşey çıkmamıştı altıncı gün yaptığım testte silik çizgi çıktı.. yani diyeceğim o ki ( inşallah ) sağlıklı bir bebeğiniz var gibi görünüyor...
inşallah ilk ve son olmuştur.. Rabbim kimseye yaşatmasın..Bende nisan ayinda kimyasal yasamistim
Persembe gunu kan testim 45 cikti...cumartesi gunu 70 cikti..bence test gayet normal görünüyor
kan verince de rahatlarsınız
hayırlı olsun
Persembe gunu kan testim 45 cikti...cumartesi gunu 70 cikti..
Evet bende oyle biliyorum..acilde yaptirmistim testi bisey demediler uarin doktora gidecein2 günde en az iki katına çıkması gerekir canım
doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?