yvz13 respect yourself..dont love more than God! Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 8.106 Emoji Skoru 6.969 Puanlar 128 10 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalettim #21 Hayalettim .!.: Evet bende oyle biliyorum..acilde yaptirmistim testi bisey demediler uarin doktora gidecein Genişletmek için tıkla... muhtemelen doktorun yeniden kan testi ister inşallah yükselmiştir değerin
Hayalettim .!.: Evet bende oyle biliyorum..acilde yaptirmistim testi bisey demediler uarin doktora gidecein Genişletmek için tıkla... muhtemelen doktorun yeniden kan testi ister inşallah yükselmiştir değerin
Bluee00 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 160 Emoji Skoru 72 Puanlar 48 11 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalettim #22 Hayalettim .!.: Persembe gunu kan testim 45 cikti...cumartesi gunu 70 cikti.. Genişletmek için tıkla... 2 günde %60 oranında artması normal sayılıyor, sürekli 2 katına cıkmaz degerler, endise etmeyin bu sekilde yükselmesi iyiye işaret
Hayalettim .!.: Persembe gunu kan testim 45 cikti...cumartesi gunu 70 cikti.. Genişletmek için tıkla... 2 günde %60 oranında artması normal sayılıyor, sürekli 2 katına cıkmaz degerler, endise etmeyin bu sekilde yükselmesi iyiye işaret