• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardimmm :( :(

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
15 aylik oglum 24 saatlik gunun sadece 4 saatini uyuyo.sabah ortalama 5te yatip 7 de kalkiyo.birde oglen 1er saatten 2 saat uyuyo.esimle doktora goturduk.ATARAX diye bir surup yazdi 5 gun kullanmami istedi.ama surup kaygi bozuklarina veya cesaret verici ozelligi falan varmis.sizce vetmelimiyim kullanan varmi aranizda.yarin baslamam gerekiyo.yardimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullanma bence ataraxın yan etkileri çok fazla. Başka şeyler dene geçici bir dönemdir.. Doktor bi teşhis koydumu ataraxı verirken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb benim oğlum çok hareketli bir çocuktu düz duvara tırmanan yorulmak bilmeyen uyumayan tazmanya canavarı bende bu sorunla dk girişimde bana ataraks verdi oğlum resmen çıldırdı her çocuğa aynı etkiyi yapmayabilir ilaki kullanacaksanız çay kaşığıyla başlamanızı tavsiye edebilirim

Kullanma bence ataraxın yan etkileri çok fazla. Başka şeyler dene geçici bir dönemdir.. Doktor bi teşhis koydumu ataraxı verirken

Hic bi teshis koymadi.5 gun kullansin ya uykusu duzene girer yada o 4 saat uyudugu uykusuda biter dedi.hic bi saglik sorunu yokmus cok sukur.ne yapcam bilemiyorm:(

Mrb benim oğlum çok hareketli bir çocuktu düz duvara tırmanan yorulmak bilmeyen uyumayan tazmanya canavarı bende bu sorunla dk girişimde bana ataraks verdi oğlum resmen çıldırdı her çocuğa aynı etkiyi yapmayabilir ilaki kullanacaksanız çay kaşığıyla başlamanızı tavsiye edebilirim

Dktr banada aynisini soyledi %80 duzelir uykusu.amaa%20 ihtimalle 4 saatlik uykusunuda kaciririz dedi.ATARAX SURUP ameliyata girenler icin cesaret vermesinde kullaniyomus.bizim cocuga ne alaka anlayamadim:(

15 aylik oglum 24 saatlik gunun sadece 4 saatini uyuyo.sabah ortalama 5te yatip 7 de kalkiyo.birde oglen 1er saatten 2 saat uyuyo.esimle doktora goturduk.ATARAX diye bir surup yazdi 5 gun kullanmami istedi.ama surup kaygi bozuklarina veya cesaret verici ozelligi falan varmis.sizce vetmelimiyim kullanan varmi aranizda.yarin baslamam gerekiyo.yardimmm

Şimdi bahsettiğim bir arkadaşımında tanıdığı öyleymiş kesinlikle kullanmasın dior. Bitki çaylarını ver bol bol melisa papatya içir. Nerde oturuyorsunuz Dr tavsiye etsin kendisi bebek hemşiresi

Şimdi bahsettiğim bir arkadaşımında tanıdığı öyleymiş kesinlikle kullanmasın dior. Bitki çaylarını ver bol bol melisa papatya içir. Nerde oturuyorsunuz Dr tavsiye etsin kendisi bebek hemşiresi

Ben amasyada oturuyorm ama cevrelerinede goturebilirim.samsun tokat corum falan.milupanin gece cayi var onu verdim etki etmedi. Milupanin melisa papatya cayida var acilacak duruyo olmazsa bi kac gunde onu deneyim.neden kullanmasin demis acaba

Ben amasyada oturuyorm ama cevrelerinede goturebilirim.samsun tokat corum falan.milupanin gece cayi var onu verdim etki etmedi. Milupanin melisa papatya cayida var acilacak duruyo olmazsa bi kac gunde onu deneyim.neden kullanmasin demis acaba

Istanbulda oturuyoruz biz ama doktorundan bilgi alıp yazıcım sana. Her çocukta farklılık gösteriyormuş ve yan etkileri çok fazla, mecbur kalmadıkça Asla verilmez dedi. Yazıcsm tekrar cnm umarım daha iyidir. Bitki çaylarını ihmal etme herzamdn içir. Benim kızımın uykusunda huzursuzluğuna çok iyi gelmişti

Simdilik vermedim hala.hic vermek istemiyorum.bakalim bikac gundur cayda vermedigim halde uykusu iyi gibi biraz biraz uyumaya basladi.sizden haber bekliyorum ben.tskkrlr bu arada

sağlık sorunu olmayan çocuğa niye ilaç verilir ki! bence bebeğinizin uyku düzeni ve rutinine ihtiyacı var, bunu yapmak sizin elinizde. Uyku öncesi uyaranları azaltın sakinleştirici müzikler dinleyin, ılık bir banyo, masallar, gündüz uykusunu 1 e düşürmeyi deneyin akşam uykusuna daha erken geçecektir.

Yukarida ki arkadasin dedigine aynen katiliyorum. Uyku olayi aliskanlik isidir ve cocugunuzun rutine ihtiyaci var. Aksam uykusuna yatmadan once banyo yaptirin ve aksam sakin aktiviteler yaptirin. Kitap okumak, birseyler karalamak, boya yapmak vs. gibi. Uyku uyumuyor diye ilac verilen tek ulke bizim ulkemiz. Yararsa yarar yaramazsa olan uykusu da gider diyen o haysiyetsiz doktora da benim cocugum deneme tahtasi degil diyin yuzune tukurun cikin gelin. Boyle doktorlarin gorevine son verilmesi lazim. Ezberciler ve her yazdiklari ilac icin ilac firmalari onlara esantiyonlar, hediyeler veriyorlar. Yazik!

"Eucalyptus"ne kadar dogru konusmussunuz bncede bnm kizim cok gazli hic durmuyo gazindan dolayi uykusu dogru duzgun degil falan genede ilac kullanma taraftari deglim kucuck bunye sonucta sizde kullanmayin cocugum uyumuyo diye ilac kullanilmaz bnce cogu kiside ayni seyleri soylemis bn arastirdim uykudan once cocuk ne kadr hareketli olursa yahut onu hirslandiracak aktiviteler yaparsa uykuya gecis okadar zor olurmus mesela cikin disari iyice yorulsun yuruyun mesale ewe gelince ilik dus sizde oninla yatin bi kac gun boyle deneyin bide ne alaka yani uykusu ya duzelir yada hepsi gider ne sacma bi konusma bu ya buda doktorum diye geziyosa orda burda bn suan kendimi cok merak ediyorum acaba neyim diye

Arkadaslar ne kadar guzel yorumlar yapmissiniz bayildim:) ellerinize yureginjze saglik:) benim prof. a demek istediklerimi siz cok guzel demissiniz.ilaca baslamadim hala acilacak duruyo dolapta.baslamayida dusunmuyorum.azu disleri ciktigi icindi sanirim uykusuzlugu.su an 2si cikti 2 si kaldi cikacak.kk formati degisince bisure girmedim daha dogrusu girmeyi beceremedim.simdi okudum yorumlarinizi.bana yardimci olmak istediginiz icin hepinize tek tek tskkr ederim:) :)

bahsettiğiniz çok guçlu bir ilaç. Şöyle ki benim annem depresyon tedavisi goruyor ve onun ilaçları arasında duymuştum bunu. Nasıl kuçucuk bir bebeğe verişebilir bu ilaç. Profesör sıfatındaki drlardan uzak durun arkadaşlar. Kobay niyetine kullanırlar. Yetişkin bebek farketmez. Onlar bilim için uğraştıklarını duşunup kendilerince vicdanlarını rahatlatırlar. Aman diyeyim

bahsettiğiniz çok guçlu bir ilaç. Şöyle ki benim annem depresyon tedavisi goruyor ve onun ilaçları arasında duymuştum bunu. Nasıl kuçucuk bir bebeğe verişebilir bu ilaç. Profesör sıfatındaki drlardan uzak durun arkadaşlar. Kobay niyetine kullanırlar. Yetişkin bebek farketmez. Onlar bilim için uğraştıklarını duşunup kendilerince vicdanlarını rahatlatırlar. Aman diyeyim
Evet cok haklisiniz vermedim zaten hic.suan yine uyumuyo bebegim ama vermemeye gayret gosteriyorum.fakat gozlerimdende uyku akiyo

hiç mi destek çıkacak insanın yok canım. Annen kayınvaliden ablan gorumcen ya da her kim ise. Biraz destek çıksalar sana.
Tskkrlr dusundugun icin beni :) cok sukur daha onceki gunlere nazaran uykusu birazda olsun duzene girdi.bunlar iyi gunlerimiz:) azi dislerinden 2si cikti 2 si kaldi ondan dolayi bu rahatlamasi.o 2sida cikarsa cok daha iyi olur;)

Tskkrlr dusundugun icin beni :) cok sukur daha onceki gunlere nazaran uykusu birazda olsun duzene girdi.bunlar iyi gunlerimiz:) azi dislerinden 2si cikti 2 si kaldi ondan dolayi bu rahatlamasi.o 2sida cikarsa cok daha iyi olur:KK66:
inşallah canım. Sağlıklı olsunlar da biz dayanacağız bir şekilde

Back
X