• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardimmm :( :(

Öncelikle Acil şifalar sevgili anne...

Ama yorumları okudukça gerçekten dehşete düşüyorum.
En ufak bir yardım veya bilgi talebine cayır cayır "doktora sorsana internette gezeceğine" gibi yorumlara çok şahit oldum ama verme canım çocuğa çok yan etkisi var gibi yorumları görünce de dehşete düştüm.

Hekim muayene sonucu bir detay gördü ki bu ilacı uygun gördü. Doktora gitmeden aklına gelen ilacı kullanıyor olsan tamam da yazılmış ilaca yapılar yorumlar gerçekten çok cahilce.

Bence tez elden kullanmaya başla ve yan etkilerin görülüp görülmediğini tespit et ona göre doktora tekrar danış sevgili anne.

Annesinin depresyon ilacıyla kıyaslamak nedir ya ilaçların tedavi yöntemine göre pediatrik uygulamalarıda var.
 
Back