• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM NOLUR

Rehberimi bir açıp baksam yıllar önce gittiğim tatil beldesindeki dandik bir pizzacının numarasını bile bulabilirim..
veya 6-7 senedir yüzünü görmediğim eski sınıf arkadaşımı..
rehbere bir kere kaydedince kalıyor öyle, silmek dahi gelmiyor insanın aklına.
böyle şeylere anlam yüklemeyin derim ben..
haklısın aşko

ama bu çok saçma. lüzumsuz biriymiş belliki daha ne hissettiğini bilemiyor salla gitsin. sil rehberinden bakmayı falan bırak ordan burdan takip edip canını sıkma. sana söylediklerini şimdi başkasına söylüyordur en fazla

Ya konuyla alakasiz ama su fotodaki bayan kim? Ya da bayan mi gercekten? Cok komik ve ilginç. :KK53:

UMUTLU DEĞİLİM ARKADAŞLAR SADECE MERAK EDİYORUM NEDEN

ZAMANINDA SEVİYORUM AŞIGIM DEDİ AYLARCA BEKLEDİM

İLK GÖRÜSMEDE " ELEKTRİK ALAMADIM" DİYEN KİŞİ

NEDEN HALA BENİ REHBERİNDEN SİLMEZ

VE BENLE GÖRÜSTÜGÜ DÖNEM SADECE BANA YAZMAK İCİN WHATSAPP A BAKARDI.

ONUN DIŞINDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE BAKTIGINI GÖRMEDİM.

ARTIK GÜNDE BİR İKİ KERE BAKIP CIKIYOR YAKLASIK BİR AYDIR NEDEN........

Başkalarınida eklemistir

Yedekte olabilisiniz, hayır demiştir ama aklının bir köşesinde olabilirsiniz, size değil başkasına bakıyor olabilir. Her şey olabilir, sizi hayır diyen biriyle ilgili aklınızı zorlamayın, boş verin olacaksa o adım atar zaten...

UMUTLU DEĞİLİM ARKADAŞLAR SADECE MERAK EDİYORUM NEDEN

ZAMANINDA SEVİYORUM AŞIGIM DEDİ AYLARCA BEKLEDİM

İLK GÖRÜSMEDE " ELEKTRİK ALAMADIM" DİYEN KİŞİ

NEDEN HALA BENİ REHBERİNDEN SİLMEZ

VE BENLE GÖRÜSTÜGÜ DÖNEM SADECE BANA YAZMAK İCİN WHATSAPP A BAKARDI.

ONUN DIŞINDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE BAKTIGINI GÖRMEDİM.

ARTIK GÜNDE BİR İKİ KERE BAKIP CIKIYOR YAKLASIK BİR AYDIR NEDEN........
sorunun cevabi çok basit seni yedekte tutuyor çunku biliyor kendisinin bi adım atsa senin kosarak gelecegini ...

Amaann belki bilerek yada bilmeyerek salla gitsin gidene takılmayalım bu kadar salla gitsin o seni evde uyuyor zannetsiinn :p

rehberimde bin kişi var. bazen bazı kişiler aradığında açmayayım diye de numarasını silmem.
rehberden çok isim silinmez ya. hani bu kadını istemiyorum, adını rehberden sileyim demeyiz. durur öyle bir köşede.

Back
X