Acilll

DLlan0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
3
0
1
36
Mrb arkadaşlar 22kasım ameliyat oldum kapalı teknik burnum kemerliydi ve düşüktü anestezi sonrası mideme kan girmis ve uyanma sırasında cinnet geçirmiş gibi herkese saldirmisim ve burnumun üstündeki alçı ateli atmışım ve 12saat boyunca kan kustum durumlarla 1günü geçirdim doktorum alçı ya gerek yok dedi ve bugün 8.günüm burnum patlıcan gibi napmam lazım ve doktorum böle yapmış ama şuan yüzüm burun gibi psikolojim bozuldu ya sanki burun ucum düşmüş ve kavissiz büyük bir burun gibi
ZOE_0005-79CAB3C2_1-5104843.webp
IMG-20191130-WA0023.webp
IMG-20191130-WA0022.webp
IMG-20191129-WA0015.webp

Eklentiler

• IMG-20191129-WA0012.webp
    IMG-20191129-WA0012.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 86
Geçmiş olsun şişlikten dolayı öyle geliyordur size, kavise gelince kavis hemen belli olmuyor şişliklerin geçmesi lazım fotoğraftan bile belli burnunuz şiş özellikle ucu

Burnumuz ayni nerdeyse .Kavis var mı bilemem ama bende başta yoktu şimdide yok yani neyse öyle kalıyor şekli sanırım ve sadece şişlikler iniyor gibi

Kavisli yapılan burunlar da Başta düz burun gibi oluyor sonradan kavisleniyor sizin aynı kalmasının sebebi zaten düz yapılmıştır burnunuz
Burnumuz ayni nerdeyse .Kavis var mı bilemem ama bende başta yoktu şimdide yok yani neyse öyle kalıyor şekli sanırım ve sadece şişlikler iniyor gibi

Kavisli yapılan burunlar da Başta düz burun gibi oluyor sonradan kavisleniyor sizin aynı kalmasının sebebi zaten düz yapılmıştır burnunuz
Ama doktor öncesi sonrası fotoğrafı gösterdi küçücük burun olmuş istediğim gibi ama şuan burnum yuzumun gibi aşırı derece sis dışarı bile cikmiyorum

Geçmiş olsun şişlikten dolayı öyle geliyordur size, kavise gelince kavis hemen belli olmuyor şişliklerin geçmesi lazım fotoğraftan bile belli burnunuz şiş özellikle ucu
Çok fazla dışarı bile cikasim gelmiyor inse az oda yok galiba çok yavaş iniyor

Ama doktor öncesi sonrası fotoğrafı gösterdi küçücük burun olmuş istediğim gibi ama şuan burnum yuzumun gibi aşırı derece sis dışarı bile cikmiyorum
Çektiği o an zaten şişlik olmaz o yuzden ameliyat masasında cekılır şişlikler ındığı an o hali alcak yani ama kalkıklığı kaç yapıcam dedi sana bilmiyorum fazla bir kalkıklık yapılmamış

Normal 6 aya anca ödemler iniyor ılk ay zaten acayıp yüz şiş oluyor sonraki aylara doğru azalıyor ki burun ucu 6 ayda ödemleri azalır en geç şeklini alan burun ucudur bilgi vermiştir doktorunuz

Back
X