Acilll

ecemcim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
48
Hammlar regli 7 gun gecti bende bu aralar cok uyuyorum sabah 9 da test yaptm ilk 5 dk bekledm beklemedm dayanamayi uyudum aksam 4 te klktigimda test bu sekildeydi sizce

Eklentiler

• IMG_4040.webp
    IMG_4040.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 93
Kaset testler de böyle çıkıyor zaten bence var gibi yarın sabah bir daha yap bence canım

Hammlar regli 7 gun gecti bende bu aralar cok uyuyorum sabah 9 da test yaptm ilk 5 dk bekledm beklemedm dayanamayi uyudum aksam 4 te klktigimda test bu sekildeydi sizce
Canım testi çok geç görmüşsün güvenilir olmaz sonuç ya direkt kan ver zaten gecikme var ya da güvenilir bir test ile sabah ilk idrarda tekrarla

Canım sağdaki benim sabah yapar soldakini şimdi senin için çektim kıyaslayabilmen için. Sabahki testimde ilk dk da belirmeye başlamıştı
Ben de daha kan vermedim sonucu bilmiyorum ama o ayrı

Eklentiler

• IMG_5031.webp
    IMG_5031.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5006.webp
    IMG_5006.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 64
Kuruma olsaydı daha silik olurdu bence hamilesiniz.

Canım sağdaki benim sabah yapar soldakini şimdi senin için çektim kıyaslayabilmen için. Sabahki testimde ilk dk da belirmeye başlamıştı
Ben de daha kan vermedim sonucu bilmiyorum ama o ayrı
Sende cok net ilk anda ciktiysa eger vardir benm ilk 5 dk felan yoktu ama uykudan dayanamadim yattim bidaha aksam 4 te kalktm yani bu uyku nedir bilmiyorum oyle bole uyuma istegi degil suandada yaticam yemek yiyip

Back
X