Acilll

Canım testi çok geç görmüşsün güvenilir olmaz sonuç ya direkt kan ver zaten gecikme var ya da güvenilir bir test ile sabah ilk idrarda tekrarla
Verdim kan smdi sonuc bekliyorum uyanik kalabilirsem sizede yazarm 9 da cikicakmis ama sanmiyorum pek ya ne bileyim bole bi kc kere daha oldu ama bu kadar kirmizi hic gormemistim

Sonuc 5 cikmis ne demk

Eklentiler

• IMG_4044.webp
    IMG_4044.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım beşten küçük çıkmış yanına küçüktür işareti koymuşlar ne yazık ki hamile değilsin

CNim 5 ten düşük çıkmış. Maalesef negatif. Test markası neydi böyle yalancı pozitif cikmis

Canım beşten küçük çıkmış yanına küçüktür işareti koymuşlar ne yazık ki hamile değilsin
Onu belirtmek icin koyuyorlar bende baksa bir test daha var 1 hafta inceki ondada kucuktir 0.5 yaziyor o isareti deger belirtmek icin kullaniyorlar diger turlusunu gormedim hic

Eklentiler

• IMG_4047.webp
    IMG_4047.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
Onu belirtmek icin koyuyorlar bende baksa bir test daha var 1 hafta inceki ondada kucuktir 0.5 yaziyor o isareti deger belirtmek icin kullaniyorlar diger turlusunu gormedim hic
Ne yazık ki canım dediğim gibi biliyorum ben

Verdim kan smdi sonuc bekliyorum uyanik kalabilirsem sizede yazarm 9 da cikicakmis ama sanmiyorum pek ya ne bileyim bole bi kc kere daha oldu ama bu kadar kirmizi hic gormemistim
Canım testin markası neydi ? Maalesef gebelik görünmüyor şu an ama çok da net duruyordu
İnşallah bir dahakine🙏

Gecikmenin 10. Gunu awox marka erken test yaptm bole cikti

Eklentiler

• 5D724BF1-3E6E-4D59-9773-70A195CDE9DF.webp
    5D724BF1-3E6E-4D59-9773-70A195CDE9DF.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X