- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar edin testiCvp verebilicek varmi
Kagitta yazan kadar damlattimTekrar edin testi
fazla idrar damlatmissnz bide 7 gün gecikme için çok silik
Fazla gelmiş ama elimizde test varsa tekrar edin ya da kan verinKagitta yazan kadar damlattim
Peki kuruma cizgisi boylemi oluyorFazla gelmiş ama elimizde test varsa tekrar edin ya da kan verin
Banada test bozulmua gibi geldi ve ayrica 7 gunluk gecikme icin silik bayaTekrar edin testi
fazla idrar damlatmissnz bide 7 gün gecikme için çok silik
Resimde kalite dusebiliyor baya kirmizi normale bakimca smdi erken test yaptm ondada silik cikti awox markaBanada test bozulmua gibi geldi ve ayrica 7 gunluk gecikme icin silik baya
Direk kan vermeyi olanliyorum ama bakalimKaset testler de böyle çıkıyor zaten bence var gibi yarın sabah bir daha yap bence canım
En iyisi kan testi yapin siz , gec dollenme vs de olabilir silik iseResimde kalite dusebiliyor baya kirmizi normale bakimca smdi erken test yaptm ondada silik cikti awox marka
Canım testi çok geç görmüşsün güvenilir olmaz sonuç ya direkt kan ver zaten gecikme var ya da güvenilir bir test ile sabah ilk idrarda tekrarlaHammlar regli 7 gun gecti bende bu aralar cok uyuyorum sabah 9 da test yaptm ilk 5 dk bekledm beklemedm dayanamayi uyudum aksam 4 te klktigimda test bu sekildeydi sizce
Awoxla yaptim silik cizgi var resimde gorunmuyor amaCanım testi çok geç görmüşsün güvenilir olmaz sonuç ya direkt kan ver zaten gecikme var ya da güvenilir bir test ile sabah ilk idrarda tekrarla
O daha kesin bir sonuç olurDirek kan vermeyi olanliyorum ama bakalim
Canım sağdaki benim sabah yapar soldakini şimdi senin için çektim kıyaslayabilmen için. Sabahki testimde ilk dk da belirmeye başlamıştıHammlar regli 7 gun gecti bende bu aralar cok uyuyorum sabah 9 da test yaptm ilk 5 dk bekledm beklemedm dayanamayi uyudum aksam 4 te klktigimda test bu sekildeydi sizce
Canım kuruma cizgisi böyle olmaz. HamilesinHammlar regli 7 gun gecti bende bu aralar cok uyuyorum sabah 9 da test yaptm ilk 5 dk bekledm beklemedm dayanamayi uyudum aksam 4 te klktigimda test bu sekildeydi sizce
Yaa bilmiyorum ki sadece uyuyorum 3 gundur kan verdm ama cok gec gordum testi bu yuzden emin degilim kan verdim sonic bekliyorumCanım kuruma cizgisi böyle olmaz. Hamilesin
İnsaAllah ya tesekkur ederimKuruma olsaydı daha silik olurdu bence hamilesiniz.
Sende cok net ilk anda ciktiysa eger vardir benm ilk 5 dk felan yoktu ama uykudan dayanamadim yattim bidaha aksam 4 te kalktm yani bu uyku nedir bilmiyorum oyle bole uyuma istegi degil suandada yaticam yemek yiyipCanım sağdaki benim sabah yapar soldakini şimdi senin için çektim kıyaslayabilmen için. Sabahki testimde ilk dk da belirmeye başlamıştı
Ben de daha kan vermedim sonucu bilmiyorum ama o ayrı