- 2 Şubat 2017
- 14
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi Semiramis27127
-
Canım aktardan mi alacağım.Kaliteli bir sarı kantaron yağı alıp kullanın,çok etkilidir leke konusunda.
Geçmiş olsun
Bende bu gunler tam randevu alicaktim bunu icin guzellik merkezinden.
Kizlar yapmalimiyim dudak ustu lazer?
Herkestemi oldu bu lekelenme??
Bende yaptırdım, lekelenme olmadı ama çok acılı ve 8 seansta hiç azalma olmadı
Verdiğim paralar çöpe gitti, çektiğim acıda cabası
Şimdi ağdaya devam
Yaptıracaksanız güvenilir biyerde kış aylarında iğneli yaptırın hem zararı da yok
İğneli epilasyon canimIgneli dediginiz ne? Ben yurt disinda kaliyorum bilmiyorum burda varmidir.
İğneli epilasyon canim
Ben tüm vücut için lazere başladım, kadın en son kalanlara iiğneli yapıcaz kesin çözüm dedi. Lazer hiç etki göstermedi şuanda göbek ve koltukaltına 2 seans iğneli yaptık inanılmaz farketti. Çok azaldı ve inceldi. Lazere göre biraz acılı ve uzun suruyor ama araştırırsan kesin çözüm ve zararsız olduğunu görürsünAma epilasyon diyince yine lazer gibi etkili olmuycagini dusunuyorum. Lazer toptan cozum degilmidir?
Ben tüm vücut için lazere başladım, kadın en son kalanlara iiğneli yapıcaz kesin çözüm dedi. Lazer hiç etki göstermedi şuanda göbek ve koltukaltına 2 seans iğneli yaptık inanılmaz farketti. Çok azaldı ve inceldi. Lazere göre biraz acılı ve uzun suruyor ama araştırırsan kesin çözüm ve zararsız olduğunu görürsün
Araştır canım ama güvenli biryere yaptır tavsiyemHemen arastiriyim ben bunu. Cok sagol canim
Eczane yada aktardan alabilirsin hatta watsons,gratis hatta migrosta bile gördüm ben.Canım aktardan mi alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?