Lekeler, Çiller Acilll

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Semiramis27127

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
14
3
1
39
Arkadaşlar merhaba.
Dudak üstündeki tüylerim için lazer epilasyon yaptırmak istedim ilk seansta deriyi kaldırdılar ve leke oluştu . plastik cerrahisine gittim derin bir yanik değil geçer ama zaman alır dedi.önerebileceğiniz bir leke giderici var mı acaba ?yardımcı olursanız sevinirim.

Canım madecassol bepanthen bepanthol ve evigen ampul karıştırıp kullandım. ayrıca contractubex de kullandım. leke azaldı ama gecmedi

Bende bu gunler tam randevu alicaktim bunu icin guzellik merkezinden.
Kizlar yapmalimiyim dudak ustu lazer?
Herkestemi oldu bu lekelenme??

Bende bu gunler tam randevu alicaktim bunu icin guzellik merkezinden.
Kizlar yapmalimiyim dudak ustu lazer?
Herkestemi oldu bu lekelenme??

Bende yaptırdım, lekelenme olmadı ama çok acılı ve 8 seansta hiç azalma olmadı
Verdiğim paralar çöpe gitti, çektiğim acıda cabası
Şimdi ağdaya devam
Yaptıracaksanız güvenilir biyerde kış aylarında iğneli yaptırın hem zararı da yok

Bende yaptırdım, lekelenme olmadı ama çok acılı ve 8 seansta hiç azalma olmadı
Verdiğim paralar çöpe gitti, çektiğim acıda cabası
Şimdi ağdaya devam
Yaptıracaksanız güvenilir biyerde kış aylarında iğneli yaptırın hem zararı da yok

Igneli dediginiz ne? Ben yurt disinda kaliyorum bilmiyorum burda varmidir.

Ama epilasyon diyince yine lazer gibi etkili olmuycagini dusunuyorum. Lazer toptan cozum degilmidir?
Ben tüm vücut için lazere başladım, kadın en son kalanlara iiğneli yapıcaz kesin çözüm dedi. Lazer hiç etki göstermedi şuanda göbek ve koltukaltına 2 seans iğneli yaptık inanılmaz farketti. Çok azaldı ve inceldi. Lazere göre biraz acılı ve uzun suruyor ama araştırırsan kesin çözüm ve zararsız olduğunu görürsün

Ben tüm vücut için lazere başladım, kadın en son kalanlara iiğneli yapıcaz kesin çözüm dedi. Lazer hiç etki göstermedi şuanda göbek ve koltukaltına 2 seans iğneli yaptık inanılmaz farketti. Çok azaldı ve inceldi. Lazere göre biraz acılı ve uzun suruyor ama araştırırsan kesin çözüm ve zararsız olduğunu görürsün

Hemen arastiriyim ben bunu. Cok sagol canim :KK60:

Back
X