ACİLLLL-2 GÜNDE BİTEN ADET

Cilser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
64
22
3
37
Kızlar Merhaba
Haziran 13 teki adetim 1 buçuk gün sürmüştü
Temmuzda adet olmadım hamileyim sandım değilmişim
4 ağustosda kanamam oldu ve 6 ağustosta oda bitti
adet kanaması 2 güne düşen varmı
sebebi ne olabilir erken menopoz belirtisimi
Normalde 4 gün sürerdi adet günüm ayrıca ufak ufak bordo parça atardım uzun süredir parçada gelmiyor ne yapmalıyım

Rahim duvarı (endometrium) incelmesi sorunu yaşıyor olabilirsiniz gebe kalmanızda zorlaşır.

Rahim duvarı (endometrium) incelmesi sorunu yaşıyor olabilirsiniz gebe kalmanızda zorlaşır.
evet zaten haftalardır doktordayım bu şikayetimide önümüzdeki hafta ileticem umarım menopoza girmiyorumdur
bahsettiğiniz konuya baktım ilişki sırasında can yanması felan gibi belirtiler benziyor bu durum ultrasonla belli olurmu

Adetin 21. Gününden sonra bakıldığında genelde belli oluyor,çünkü o döneme kadar kalınlaşmanın 8 mm üzerine çıkmış olması gerekiyor.

Adetin 21. Gününden sonra bakıldığında genelde belli oluyor,çünkü o döneme kadar kalınlaşmanın 8 mm üzerine çıkmış olması gerekiyor.
daha neler öğrenicem 30 yaşınadan sonra acaba korku içindeyim
Kendimi hamile sandım idrar tahlilim poziti çıktı kanda negatif
adetim 2 güne düştü
Adetim başladı bitti 2 günde yumurtalarım ve bacaklarım hala ağrıyo sebebini bilmiyorum
Meğer hiçbirşey bilmiyormuşum

Stres olabilir mevsimsel olabilir daha önce ben de en ufak bir şeyi erken menepoz yoruyordum rahat olun ama muayenenizi de ihmal etmeyin lütfen

Stres olabilir mevsimsel olabilir daha önce ben de en ufak bir şeyi erken menepoz yoruyordum rahat olun ama muayenenizi de ihmal etmeyin lütfen ☺
bu ovulasyon testlerine başlıcam ben şimdi adetim 2 gün sürdü şuan 4 gündeyim hangi gün başlıyım birde komple kırmızı oluncamı ilişki yaşıyoruz o testlerde yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nerden anlıcaz

Ben de yeni
ben de yeni evlendim İnanın hiç bilgim yok bu konuda

Merhaba ben de 31 yasindayim 3 tane kendiliginden olan gebeligim kuretaj ile sonuclandi ve sebepleri bulunamadi.tup bebege basladik lakin rahim i celigi var diye ertelendi transferim ve benim de 2-3gunu gecmiyor adet gunlerim hatta en son 1.5 gun surdu. Yumurta rezervim az 0.93 yani psikolojikmen korkuyorum ve p.tesi nasipse histereskopi olacagim

Merhaba. Kürtaj sonrası gelişen rahim inceliği sorunum var. 3 sene oldu hala bu sorunu aşamadım. Histereskopi olacağım demişsiniz. Bu konuda uzman bir hekim bulun derim. Rahminiz daha da zarar görmesin.

Canım adetin tamamen bitmesi mı 3 gün sürüyor yoksa ara ara leke şeklinde geliyor mu? Bu arada hamile misin

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Kızlar rahim duvarı inceliğini ne yaptınız ? Lütfen bana da bilgi verin. Benım rahim duvarı 4.5mm lerde ve transferim iptal edildi. Bu ay tedavi verecek ne zaman kalınlaşırsa transfer yapacakmış doktor

Kızlar rahim duvarı inceliğini ne yaptınız ? Lütfen bana da bilgi verin. Benım rahim duvarı 4.5mm lerde ve transferim iptal edildi. Bu ay tedavi verecek ne zaman kalınlaşırsa transfer yapacakmış doktor
Trentilin diye bir ilacla kalinlastirdi benim rahim duvarimi hem de 3ayda...bunun yaninda evicap ve bi kac vitamin destegiyle....benim de adetlerim 2gunde bitiyordu...malum kuretajlardan kaynakli....transfer olacagim ayda da dogal gebe kalmistim...
Rabbime binlerce kez sukur hem de hic umudum yokken...simdi yavrum kollarimda...isteyen herkese saglikla nasip etsin diye her gece dua ediyorum

Tşkler bilgi için. 3 ay çok uzun ya cuma doktora gideceğim bakalım ne diyecek

Canm Rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Daha önce de 3 düşüğüm oldu kürtaj demişsin kaç haftalık tı bişey dediler mi

Bi de evladına transfer beklerken doğal kaldım demişsin rahim inceliği sorununu nasıl çözebildin ve gebeliğinde neler kullandın

Benimde 4 kürtajım var 7+8+9+9 haftalarda
Ancak gelişimleri 6.haftalarda duruyordu hep
Şimdi bir embriyom var bu ay rahim en fazla 7.6 mm oldu kalınlaşmadı gelecek ay denicez tekrar

Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla insallahhh...bu duami da her gece ederim...benim kuretajlarim gelisimleri 6-7haftalikken dururdu kalp atislari olmazdi o yuzden kuretaj olurdum...3u de benzer sekildeydi...Rahim inceligimi de 3aylik ilac tedavisiyle cozuldu...evicap,trentilin ve bi kac tane vitamin destegiyle felan halletti doktorum....doktorum bana sabir dedi sadece bana 3ay ver dedi....30agustosta yumurta toplandi 2 tane 3.gun embriyom donduruldu... Eylulde histereskopi oldum hani rahme bakildi kamerayla ne olur ne olmaz ve eylulden aralik ayina kadar ilac verdi hoca... 11 aralik kontrolunde bana transfer icin hazirliklara baslandi...reglim ile birlikte transfer hazirligi yapalim rahim kalinligi cok iyi hatta dogal bile gebe kalmis olabilirsin dedi ..doktoruma gulerek imkansiz bu ay esimle sadece bir kere birlikte olduk o da yumurtlama gunum degildi dedim..o da belli olmaz demisti ki ben 19aralikta lekelenmelerim oldu...doktoruma regl oldum diye mesaj attim...transfere baslamak icin ne zaman geleyim diye sordum...sonra o lekelenmeler disinda kanamam olmayinca suphe ettim ve 21 aralikta gebe oldugunu ogrendim....ayni gun doktorum cagirdi...intralipid serum baglatti...kan sulandirici igne ve aspirin...kortizon olarak prednol verdi ...progesteron hap,esteofem hap...proluton igne ve bi ton vitaminle yanindan ciktim...bunu da kaybederim nasilsa mantigindaydim ama sukurler olsun bu sefer benimle devam etti...bilirim burda saatlerce umutsuzca yazilar okudum...o mucize bana da gelecek mi diye aglayarak insanlarin hikayelerini okudum...Rabbim ne buyukmusdilerim Allahimdan isteyen herkese saglikla selametle versin...bu guzel duyguyu yasatsin

Alllahm ne kadar mutlu çok şükür

bende imkansız gözüyle bakıyorum nerdeyse..
bir değil iki değil üç değil tam dört defa
ilk ikisinde bizde hiç kalp atışı falan olmadı 7-8 haftalıktı
sonra genetiğe gittik iki genimde pıhtılaşma çıktı bi de 9.kromozomda inversiyon
ancak gen dr pıhtılaşmanın kayıplara sebep derecesinde olmadığını ama kadın doğuma giderseniz aaa evet sorun buymuş diyip iğne vereceklerdir dedi
inversiyonu da hiç kafaya takma bu da düşüğe sebep olacak bi durum değil dedi

15 gün gecikmem oldu hayatımda ilk defa
dr gittik bir şok daha yaşadım rezervin azalmış gözüyor dedi hayatımın belası amh yı o zaman öğrendim
0.21 çıkmıştı 5 folikul gözükmüştü klomenle aşılama denemek istedi ama normal 3 gün üst üste ilişki önerdi ve ben hamile kaldım aralık 2019 da..hemen oksapar 4000 lik coraspirin 100 mg progestan fitil sabah akşam kullandık 6.haftada kalbini duyduk derin bi oh çektik dedik bu sefer oldu
ama 9+2 de gelişimi kalbini duyduğumuz gibi kalmıştı

sonrasında 2020 mayıs gibi tüp dr bu inversiyondan olmuş olabilir pgt li yapcaz dedi 2 yumi miz vardı opuda boş çıktı bi daha da denemedik
saraçoğlunun kürlerini falan yaptım
1 sene sonra kimyasal geçirdim değerim 123 oldu geri düştü
ardından 2 ay sonra tekrar gebe kaldım değer artışım kesenin yerleşimi herşey çok güzeldi
bu defa 6000 lik oksapar 150 mg ecopirin progestan ve estrofem prednol kullandm
6 haftalıkken kalp atışını tam duyamadk
yine 8+5 ken gelişimi durmuştu 6+4 gibi kalmıştı bebek yine kürtaj 17 temmuz 2021 de

ve ekimden beri de tüp tedavisindeyiz bir embryomuz oluştu
aret kamar e gidiyoruz
amh m 0.01 oldu bu arada
bize dedi di adetlerin düzensiz olduğu için yumurtlaman da düzensiz oluyo ve rahim inceyken hamilelik oluşuyo rahim kalınlaşırken de bebeği kendine yapıştırıp geliştirmiyo dedi.
bu ay da rahim kalınlaşmadı adetin 22.günü 7,5 oldu en fazla bıraktık
bi de son gebeliğimde senin ggibi olmuştu biliyor musun :) adetin 18.günü demir para büyüklüğünde lekem gelmişti dedim adet düzenim iyice bozuldu erkenden neyin nesi bu kanama dedim ama devamı gelmedi
2 gün sonra şüphelendim işten çıkınca koşa koşa eve gittim anında çift çizgi çıkmışttı ama olmadı nasip işte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…