evet zaten haftalardır doktordayım bu şikayetimide önümüzdeki hafta ileticem umarım menopoza girmiyorumdurRahim duvarı (endometrium) incelmesi sorunu yaşıyor olabilirsiniz gebe kalmanızda zorlaşır.
Adetin 21. Gününden sonra bakıldığında genelde belli oluyor,çünkü o döneme kadar kalınlaşmanın 8 mm üzerine çıkmış olması gerekiyor.evet zaten haftalardır doktordayım bu şikayetimide önümüzdeki hafta ileticem umarım menopoza girmiyorumdur
bahsettiğiniz konuya baktım ilişki sırasında can yanması felan gibi belirtiler benziyor bu durum ultrasonla belli olurmu
daha neler öğrenicem 30 yaşınadan sonra acaba korku içindeyimAdetin 21. Gününden sonra bakıldığında genelde belli oluyor,çünkü o döneme kadar kalınlaşmanın 8 mm üzerine çıkmış olması gerekiyor.
bu ovulasyon testlerine başlıcam ben şimdi adetim 2 gün sürdü şuan 4 gündeyim hangi gün başlıyım birde komple kırmızı oluncamı ilişki yaşıyoruz o testlerde yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nerden anlıcazStres olabilir mevsimsel olabilir daha önce ben de en ufak bir şeyi erken menepoz yoruyordum rahat olun ama muayenenizi de ihmal etmeyin lütfen ☺
ben de yeni evlendim İnanın hiç bilgim yok bu konudabu ovulasyon testlerine başlıcam ben şimdi adetim 2 gün sürdü şuan 4 gündeyim hangi gün başlıyım birde komple kırmızı oluncamı ilişki yaşıyoruz o testlerde yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nerden anlıcaz
Canım adetin tamamen bitmesi mı 3 gün sürüyor yoksa ara ara leke şeklinde geliyor mu? Bu arada hamile misinMerhaba ben de 31 yasindayim 3 tane kendiliginden olan gebeligim kuretaj ile sonuclandi ve sebepleri bulunamadi.tup bebege basladik lakin rahim i celigi var diye ertelendi transferim ve benim de 2-3gunu gecmiyor adet gunlerim hatta en son 1.5 gun surdu. Yumurta rezervim az 0.93 yani psikolojikmen korkuyorum ve p.tesi nasipse histereskopi olacagim
Trentilin diye bir ilacla kalinlastirdi benim rahim duvarimi hem de 3ayda...bunun yaninda evicap ve bi kac vitamin destegiyle....benim de adetlerim 2gunde bitiyordu...malum kuretajlardan kaynakli....transfer olacagim ayda da dogal gebe kalmistim...Kızlar rahim duvarı inceliğini ne yaptınız ? Lütfen bana da bilgi verin. Benım rahim duvarı 4.5mm lerde ve transferim iptal edildi. Bu ay tedavi verecek ne zaman kalınlaşırsa transfer yapacakmış doktor
Trentilin diye bir ilacla kalinlastirdi benim rahim duvarimi hem de 3ayda...bunun yaninda evicap ve bi kac vitamin destegiyle....benim de adetlerim 2gunde bitiyordu...malum kuretajlardan kaynakli....transfer olacagim ayda da dogal gebe kalmistim...
Rabbime binlerce kez sukur hem de hic umudum yokken...simdi yavrum kollarimda...isteyen herkese saglikla nasip etsin diye her gece dua ediyorum
Canm Rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versinTrentilin diye bir ilacla kalinlastirdi benim rahim duvarimi hem de 3ayda...bunun yaninda evicap ve bi kac vitamin destegiyle....benim de adetlerim 2gunde bitiyordu...malum kuretajlardan kaynakli....transfer olacagim ayda da dogal gebe kalmistim...
Rabbime binlerce kez sukur hem de hic umudum yokken...simdi yavrum kollarimda...isteyen herkese saglikla nasip etsin diye her gece dua ediyorum
Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla insallahhh...bu duami da her gece ederimCanm Rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Daha önce de 3 düşüğüm oldu kürtaj demişsin kaç haftalık tı bişey dediler mi
Bi de evladına transfer beklerken doğal kaldım demişsin rahim inceliği sorununu nasıl çözebildin ve gebeliğinde neler kullandın
Benimde 4 kürtajım var 7+8+9+9 haftalarda
Ancak gelişimleri 6.haftalarda duruyordu hep
Şimdi bir embriyom var bu ay rahim en fazla 7.6 mm oldu kalınlaşmadı gelecek ay denicez tekrar
Alllahm ne kadar mutlu çok şükürAllah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla insallahhh...bu duami da her gece ederim...benim kuretajlarim gelisimleri 6-7haftalikken dururdu kalp atislari olmazdi o yuzden kuretaj olurdum...3u de benzer sekildeydi...Rahim inceligimi de 3aylik ilac tedavisiyle cozuldu...evicap,trentilin ve bi kac tane vitamin destegiyle felan halletti doktorum....doktorum bana sabir dedi sadece bana 3ay ver dedi....30agustosta yumurta toplandi 2 tane 3.gun embriyom donduruldu... Eylulde histereskopi oldum hani rahme bakildi kamerayla ne olur ne olmaz ve eylulden aralik ayina kadar ilac verdi hoca... 11 aralik kontrolunde bana transfer icin hazirliklara baslandi...reglim ile birlikte transfer hazirligi yapalim rahim kalinligi cok iyi hatta dogal bile gebe kalmis olabilirsin dedi ..doktoruma gulerek imkansiz bu ay esimle sadece bir kere birlikte olduk o da yumurtlama gunum degildi dedim..o da belli olmaz demisti ki ben 19aralikta lekelenmelerim oldu...doktoruma regl oldum diye mesaj attim...transfere baslamak icin ne zaman geleyim diye sordum...sonra o lekelenmeler disinda kanamam olmayinca suphe ettim ve 21 aralikta gebe oldugunu ogrendim....ayni gun doktorum cagirdi...intralipid serum baglatti...kan sulandirici igne ve aspirin...kortizon olarak prednol verdi ...progesteron hap,esteofem hap...proluton igne ve bi ton vitaminle yanindan ciktim...bunu da kaybederim nasilsa mantigindaydim ama sukurler olsun bu sefer benimle devam etti...bilirim burda saatlerce umutsuzca yazilar okudum...o mucize bana da gelecek mi diye aglayarak insanlarin hikayelerini okudum...Rabbim ne buyukmus dilerim Allahimdan isteyen herkese saglikla selametle versin...bu guzel duyguyu yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?