- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
-
Dün aşılama yaptırdım öksürüğüm hala var ne yapayım sizceGeçmiş olsun stres yapmayin antibiyotik bir zarari olacağini sanmiyorum. Asilama biz de yaptik ilac ile ilgili birsey dememişti doktorumuz.yalniz stres yapmayin en buyükbdüsmani o
Canım mesajını yeni gördüm inanki nasıl oldun ne durumdasınAynı sorun bendede var dün aşılamam yapıldı ama bnm oksurugum grip sonrasıoksurugu ve bir turlu gecmek bilmedi azaldı aama bitmedi dün ayaga kalkamayacak şekilde agrım vardı dr ayaga kalkma iki gün dedi ama terledikce oksürüyorum oksurdukce kasıklarım acıyor tutma sansı kalmadı gibi geliyor bana neden bilmiyorum bu şekilde olup tutan varmı acaba?
Şükür gecti cnm oksurugum beklemedeyimCanım mesajını yeni gördüm inanki nasıl oldun ne durumdasın
Bol bol sıcak su
Canm Bn test yapmadım daha bugün 10.günümdüBol bol sıcak su
Öksürüğüm mahvetti beni ya ilk Bi hafta neler çektim şu iki gündür biraz daha iyim şükür yapmadığım şey kalmadı vallaBol bol sıcak su
Mlsf benimde oyleydi cnm suandada tek tuk oksuruyorum benimde 8 ci gunum du bu gun hakkımızda hayırlısı cnmmÖksürüğüm mahvetti beni ya ilk Bi hafta neler çektim şu iki gündür biraz daha iyim şükür yapmadığım şey kalmadı valla
Senin kaçıncı günün canmSen ne yaptın yaptınmı testini
Aynen hayrlısı olsun canm seninde az kalmış ya güzel sonuçlar alırız inşallhMlsf benimde oyleydi cnm suandada tek tuk oksuruyorum benimde 8 ci gunum du bu gun hakkımızda hayırlısı cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?