Aşılama Acillll aşılama ve öksürük

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Manolya27c

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
924
818
103
Çokk acill Lütfen bilenler yardımcı olsun n salı günü aşılama yaptrcam acayip öksürüğü vardı antibiyotik kullandım bugünde dahil ve doktoruma sormayı unuttum sizce Bi sorun olur mu ya yoksa uyamıcam bu gece stresten öksürüğü mü Bi na önce kessin diye içmiştim 😖😔

Geçmiş olsun stres yapmayin antibiyotik bir zarari olacağini sanmiyorum. Asilama biz de yaptik ilac ile ilgili birsey dememişti doktorumuz.yalniz stres yapmayin en buyükbdüsmani o

bende diş tedavisi gördüğüm icin aşılama gününe kadar antibiyotik kullandım bi sıkıntı olmadı allaha sükür

Geçmiş olsun stres yapmayin antibiyotik bir zarari olacağini sanmiyorum. Asilama biz de yaptik ilac ile ilgili birsey dememişti doktorumuz.yalniz stres yapmayin en buyükbdüsmani o
Dün aşılama yaptırdım öksürüğüm hala var ne yapayım sizce

Hicbsey yapamazsn canim ballı öksürvk karisimlari yap interntten bak

Kusura bakmayin yeni gördüm mesaji. Cok fazla yapilacak bir sey yok. İlik suya limon sikip bolca için yudum yudum. Cay olabilir arada boğazi yumuşak tutmak amaç. Bilmediğiniz karisim ilac vb asla almayin. Dua edin sadaka verin kaderde ne varsa rabbimden. İnsallah olumlu sonuç alirsiniz

Aynı sorun bendede var dün aşılamam yapıldı ama bnm oksurugum grip sonrasıoksurugu ve bir turlu gecmek bilmedi azaldı aama bitmedi dün ayaga kalkamayacak şekilde agrım vardı dr ayaga kalkma iki gün dedi ama terledikce oksürüyorum oksurdukce kasıklarım acıyor tutma sansı kalmadı gibi geliyor bana neden bilmiyorum bu şekilde olup tutan varmı acaba?

Aynı sorun bendede var dün aşılamam yapıldı ama bnm oksurugum grip sonrasıoksurugu ve bir turlu gecmek bilmedi azaldı aama bitmedi dün ayaga kalkamayacak şekilde agrım vardı dr ayaga kalkma iki gün dedi ama terledikce oksürüyorum oksurdukce kasıklarım acıyor tutma sansı kalmadı gibi geliyor bana neden bilmiyorum bu şekilde olup tutan varmı acaba?
Canım mesajını yeni gördüm inanki nasıl oldun ne durumdasın

Öksürüğüm mahvetti beni ya ilk Bi hafta neler çektim şu iki gündür biraz daha iyim şükür yapmadığım şey kalmadı valla
Mlsf benimde oyleydi cnm suandada tek tuk oksuruyorum benimde 8 ci gunum du bu gun hakkımızda hayırlısı cnmm

Back
X