ne guzel masallah ya darisi basimiza ama leke vs var miydiMerhabalar geçmiş olsun inşallah hayırlı şekilde güzel haberi alırsınız . 10.gun test yapmıştım pozitif idi kanda da idrarda da
Allah razı olsun size de nasip etsin inşallah. Hayır leke filan bende olmadıne guzel masallah ya darisi basimiza ama leke vs var miydi
Evet hamilesin çünkü sen çatlatma iğnesi vurmadıgın için eğer vursaydın onun etkisi derdim iki gün sonra yine kan ver eğer artış varsa kesin hamilesin bu arada hayırlı olsunsonucum 20 hamile miyim simdiii
Maşallah canım gözün aydınnn darısı başımıza inşallahsonucum 20 hamile miyim simdiii
Aşılamadan sonra belirtin varmıydı bende ganol kullandım ayın 29 çatlatma iğnesi vurdum bugün on günümmerhaba hanimlar 27 haziranpazartesi doktora gittim doktor yumurtan catlamis dedi hemen asilama yapalim dedi 28 inde (CATLATMA IGNESI OLMADAN ) asilama yaptirdik sizce kandan test versem cikar mi ? reglime 3 gun var doktorum 13 unde test ver dedi ama benim 2 gundur kahverengi ama vizon rengi diyebilecegim lekelenmem var asiri bi lekelenme degil ama sonucta lekelenme ne yapayim bekliim mi yoksa kandan cikar mi
Canım ya gözlerim doldu rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde ilerleryaa kizlar inanamiyorum halaa ya aglamaktan bi hal oldum doktora gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?