acillll !!!aşılamadan sonra 10. gun kandan test veren var mi

terzioff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
293
132
103
35
İstanbul
merhaba hanimlar 27 haziranpazartesi doktora gittim doktor yumurtan catlamis dedi hemen asilama yapalim dedi 28 inde (CATLATMA IGNESI OLMADAN ) asilama yaptirdik sizce kandan test versem cikar mi ? reglime 3 gun var doktorum 13 unde test ver dedi ama benim 2 gundur kahverengi ama vizon rengi diyebilecegim lekelenmem var asiri bi lekelenme degil ama sonucta lekelenme ne yapayim bekliim mi yoksa kandan cikar mi

Bende ayın 30 unda aşılama oldum. Test almamak için hastaneye gitmemek için zor duruyorum. Sizinde yan etkileriniz oldu mu? Benim düne kadar karnımda sancı vardı. Ağrı geçti çok şükür Ama hala şişim.

Ayrıca sizin farklı bir sistem uygulanmış galiba ben anlayamadım. Normalde adetin 3.günü tedavi başlıyor

evet o sekilde tedavim basladi sureci tam yazmadim asilama zaten diye gonalfla ...
cuma gunu gittigim kontrolde 13 11 ve 9 vardi . pazartesi gittigimde catlamisti o sekilde oldu o yuzden catlatma ignesi vurulmadim su anda da kahverengi leke seklinde akinti var . test verdim kandan bekliyorum umudum yok adet olucam sanirim . benim hic karin sisligi vs olmadi arada sol tarafimda kramp oldu anlik agrilar o kadar

Kızlar sonuçlarınızı buraya yazar mısınız bende 29 unda aşılama oldum merakla bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız

Merhabalar geçmiş olsun inşallah hayırlı şekilde güzel haberi alırsınız . 10.gun test yapmıştım pozitif idi kanda da idrarda da

Aşılamadan sonra belirtin varmıydı bende ganol kullandım ayın 29 çatlatma iğnesi vurdum bugün on günüm

ya hic bi belirti yoktu acikcasi zaten lekelenmem oldugu icin umudum da yoktu.
simdi dusununce bas agrisi oldu 2 3 gun ustuste bi de dun basim donmustu ama psikolojik gelmisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…