Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kb ama kimyasal gebelik gibi ben 3 gün gecikməyə 8.8 olarak öğrendim 4.8 ə düştü yani 3 gün arayla test yapmışsın daha yeni 5.8 olmuşmerhaba kızlar bir sorum olcak size ben cuma gunu kan verdim 2.8 cıktı degerim pazartesi yani bugun gitim 5.8 olmus doktor dedi ki pozitif ama 2 gün sonra gene test ver bakalım yükselme varmı ama boş gebelikte olabilir dedi boyle yasayan var mı
Tüp BebekRegliniz ne kadar gecikti?
Canım benim önemli olan ilk değer değil. Bu kişiye göre değişir. Senin gibi öğrenende var binlerle öğrenende var. Önemli olan iki günde bir iki kat artması. Şu an boşuna canını sıkma. Yükselmesi güzel olursa bir sorun olmazAcaba tüp bebekte geç döllenme olur mu
Kb ama kimyasal gebelik gibi ben 3 gün gecikməyə 8.8 olarak öğrendim 4.8 ə düştü yani 3 gün arayla test yapmışsın daha yeni 5.8 olm
Allah razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki rabim seni darda koymasın rabim nasıp etsin bu 3. Tüp bebek yaptırıyorum diger ikisinde hiç boyle olmadı hatta 2.8 geldi diye ben ilaçları bile bırakmayı düşündüm yani ama 2 gün sonra tekrar bakayım ne olcak dogru diyorsunCanım benim önemli olan ilk değer değil. Bu kişiye göre değişir. Senin gibi öğrenende var binlerle öğrenende var. Önemli olan iki günde bir iki kat artması. Şu an boşuna canını sıkma. Yükselmesi güzel olursa bir sorun olmaz
Mahsuru yoksa tüp bebek fiyatları nedir biz de bu ay da negatif çıkarsam 3. Aşılama veya tüp bebek düşünüyoruz daAllah razı olsun o kadar güzel yazmışsın ki rabim seni darda koymasın rabim nasıp etsin bu 3. Tüp bebek yaptırıyorum diger ikisinde hiç boyle olmadı hatta 2.8 geldi diye ben ilaçları bile bırakmayı düşündüm yani ama 2 gün sonra tekrar bakayım ne olcak dogru diyorsun
Vala canım bu hastaneden hastaneye degişiyor kimisi 50 bin kimisi 100 bin istiyor ama söyle bişey soylicem sana mesela devlet hastanelerinin tüp bebek bölümleri var orda yaptırdıgın zaman devlet katkı veriyor yani 1000 tl bir ilacı sana 300 e geliyor o sekilde yapabilirsin ki önce iki kez aşılama yapman gerek 4 yıl evli olman gerekiyor sgk 2 sene senin yada eşinin yatması gerekiyor felan diye sartlerıda varMahsuru yoksa tüp bebek fiyatları nedir biz de bu ay da negatif çıkarsam 3. Aşılama veya tüp bebek düşünüyoruz da
O zaman tüp bebek için evlilik bizim tutmuyor daha 2 yıl olduVala canım bu hastaneden hastaneye degişiyor kimisi 50 bin kimisi 100 bin istiyor ama söyle bişey soylicem sana mesela devlet hastanelerinin tüp bebek bölümleri var orda yaptırdıgın zaman devlet katkı veriyor yani 1000 tl bir ilacı sana 300 e geliyor o sekilde yapabilirsin ki önce iki kez aşılama yapman gerek 4 yıl evli olman gerekiyor sgk 2 sene senin yada eşinin yatması gerekiyor felan diye sartlerıda var
Yok yok eger düzenli ilişki varsa ve 6 ay geçti ise bir kadın dogumcuya gidip kontrol ettirmeniz gerek aşılama ve tüp bebek en son çare yani ben evlendim 2 sene istemedim sonra gittim ilaçla tedavi ettiler femera ve klomen basladılar onları kullandım sonra bunlar yumurta uyarıcı ilaçlar olamadı zaman aşılama yöneliyorsun 2 kez aşılama yapıldıgı zaman eger tutmaz ise tüp bebek en son care ki sana yazdıgım devlet hastanesi eger sen dersen ki ben direk ugrasmam tüp bebek isterim özel hastane şart mart aramıyor direk yapar eger uygunsa ki bu anlatıklarım eşin içinde gecerli mesela eşinde sorun varsa bu kezde o ilaç felan kullanıyorO zaman tüp bebek için evlilik bizim tutmuyor daha 2 yıl oldubende dayanamadım test verdim 12.ci gün daha aşılamada 2.42 geldi artacağını sanmıyorum
Yok benim 2.ci kez aşılama yapıldı zaten 3 ü denedikten sonra tüp bebek oluyor hiç bir sıkıntı yok tüplerde ben de pko var işte eşimde varikosel var ama sperm sayısı yüksek çıkıyorYok yok eger düzenli ilişki varsa ve 6 ay geçti ise bir kadın dogumcuya gidip kontrol ettirmeniz gerek aşılama ve tüp bebek en son çare yani ben evlendim 2 sene istemedim sonra gittim ilaçla tedavi ettiler femera ve klomen basladılar onları kullandım sonra bunlar yumurta uyarıcı ilaçlar olamadı zaman aşılama yöneliyorsun 2 kez aşılama yapıldıgı zaman eger tutmaz ise tüp bebek en son care ki sana yazdıgım devlet hastanesi eger sen dersen ki ben direk ugrasmam tüp bebek isterim özel hastane şart mart aramıyor direk yapar eger uygunsa ki bu anlatıklarım eşin içinde gecerli mesela eşinde sorun varsa bu kezde o ilaç felan kullanıyor