merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim azönce bazayı kaldırdım şimdi biraz ağrım var bebeğime birşey olurmu lütfenn cevaplarsanız sevinirim .... bu aylarda ağır kaldırmak bebeğe zarar verirmi yada hamilelik için riskli bir durum mu
ilk 3 ay ve son 3 ay gebelik açısından riskli,bu bilinen bir durum ama;geriye kalan 3 ay da risksiz kabul edilemez sonuçta gebesin .. birşey olmaz dersem,Allah korusun olursa vebaline girerim..sancıların çoğalırsa yada kanaman falan gelirse doktora git ama yok içim rahat etmez dersen sancıyı ve kanamayı bekleme .. Rabbimin izni ile inşallah birşey olmaz arkadaşım,kendine ve bebişlere dikkat et ..
ilk 3 ay ve son 3 ay gebelik açısından riskli,bu bilinen bir durum ama;geriye kalan 3 ay da risksiz kabul edilemez sonuçta gebesin .. birşey olmaz dersem,Allah korusun olursa vebaline girerim..sancıların çoğalırsa yada kanaman falan gelirse doktora git ama yok içim rahat etmez dersen sancıyı ve kanamayı bekleme .. Rabbimin izni ile inşallah birşey olmaz arkadaşım,kendine ve bebişlere dikkat et ..
cevapladığın için çok sağol canım... şimdi uzanıyorum allaha şükür ağrım falan kalmadı sadece belim ağrıyor hafif inşaallah birşey olmaz yaaa.. bir daha tövbeeee ağıra elimi sürmem çok korktum bebeğime birşey olur diye
kusura bakma da hangi cesaretle bazayı kaldırıyosun? yapacağın hangi ev işi bebeğinden daha değerli? ben hamile olmadığım halde kaldırmam asla bel fıtığına sebep olur ki sen hamilesin. bu tür işleri evde eşin yapsın. inşallah bişey olmaz Allah korusun.